Momce-Crnogorce schrieb:utkamica je prodata.. kupili su je grobari radim navijaca a i zvezdi nista nije trebala pobjeda. oni su vec sampion..
klubovi su gegenseitig sich geholfen.. na ja.. pametno wie ich finde..
prvi koji nemoze istinu prihvatitiRavnokotarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:utkamica je prodata.. kupili su je grobari radim navijaca a i zvezdi nista nije trebala pobjeda. oni su vec sampion..
Prvi koji je shvatio
Momce-Crnogorce schrieb:utkamica je prodata.. kupili su je grobari radim navijaca a i zvezdi nista nije trebala pobjeda. oni su vec sampion..
Uros schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:utkamica je prodata.. kupili su je grobari radim navijaca a i zvezdi nista nije trebala pobjeda. oni su vec sampion..
gde zivis ti,na lovcenu? jel imate struje,odakle ti komp?
Jel znas o kakvim se velicinama radi kad su u pitanju Zvezda i Partizan? Namestena utakmica?
Decko je za terapiju..ladno je stavio svoju sliku kao potpis,nemogu da verujem
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen