Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

(U19) Kosovo 2:0 Albanien

Të dy golat për të përzgjedhurit e trajnerit Ramiz Krasniqi u shënuan në pjesën e dytë, me autor Ylber Ramadani e Meriton Korenica. Të dy mesfushorët e Dritës përkatësisht Shkëndijës së Tetovës shënuan eurogola nga largësia, transmeton Gazetaolle.com.
Për koincidencë, pjesë e Shqipërisë U-19 ishte edhe lojtari me emrin e legjendës së Holandës, Marko van Basten Cema.

Formacionet
KOSOVA U-19: B.Halimi, Statovci, Ismajli, Rama, Hasani, Ramadani, Basha, Korenica, Qorraj, Mehmeti, Nuza.
SHQIPËRIA U-19: Kastrati, Fangaj, Rajçeviç, Rami, Gripshi, Palluqi, Krasniqi, Shehi, Ndragji, Bardhi, Van Basten Cema.

Selektori i Kosovës, Albert Bunjaku ka publikuar listën e futbollistëve që do të përbëjnë skuadrën e tij për miqësoren kundër Shqipërisë, të premten, përcjell “Zëri”.

Kosova dhe Shqipëria do të ndeshen në stadiumin e qytetit në Prishtinë, me fillim nga ora 14:00.

Kurse, pas De Biasit edhe Bunjaku ka publikuar emrat e të përzgjedhurve të tij.

auto_21447150192.jpg

auto_12242115_10206346605757642_2038895581_n1447150195.jpg

Kosova publikon listën kundër Shqipërisë (FOTO) - Sport - Zeri

1. Samir Ujkani
2. Visar Bekaj

3. Loret Sadiku
4. Ilir Berisha
5. Avni Pepa
6. Alban Pnishi

7. Fanol Perdedaj
8. Leart Paqarada
9. Denis Markaj

10. Enis Alushi
11. Eroll Zejnullahu
12. Hekuran Kryeziu

13. Bernard Berisha
14. Valmir Sylejmani
15. Besar Halimi
16. Bersant Celina
17. Mergim Brahimi
18. Shpetim Hasani
19. Elbasan Rashani

Meine Start 11 für Kosova:

.......................Ujkani........................

Perdedaj....Berisha....Sadiku.....Paqarada

..............Pnishi.........Kryeziu...............

Halimi..............Celina.............B.Berisha

................ .....Brahimi........................

Kapiteni i Kosovës, Samir Ujkani, flet për ish ekipin, Kombëtaren Shqiptare

auto_Ujkan1447254468.jpg

Ish portieri i Shqipërisë, Samir Ujkani, i cili tani është kapiten i Kosovës, me emocione po e pret miqësoren e së premtes, kur do t’i presë gjuajtjet e ish shokëve të tij të ekipit, raporton Zëri.

“Do të jetë ndeshje speciale për mua. Unë i kam të gjithë ata miq shumë të mirë. Do të festojmë së bashku për kualifikimin e Shqipërisë në ‘Euro 2016’. Ne do ta japim më të mirën tonë në fushë përballë Shqipërisë më të mirë në histori”, ka deklaruar Ujakni.

Kapiteni i Kosovës, Samir Ujkani, flet për ish ekipin, Kombëtaren Shqiptare - Sport - Zeri

Samir Ujkani: Es wird eine spezielle Begegnung für mich. Das sind (die spieler Albaniens) alles Freunde von mir. Wir werden alle zusammen die Qualifikation Albaniens für die EURO 2016 feiern. Wir werden auf dem Feld unser bestes gegen das beste Albanien der Geschichte geben.

Zurück
Oben