Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

12 Jahre seit Arkan's Tod

Da se radi o Njegosu ili Vojvodi Misicu nebi' uopste vidio neki problem, ali neznam sta je Arkan srpskom narodu dobro doprinio? Ajme onome kome je Arkan "heroj" - pitaj one vojnike koji su prosli njegov kamp u Erdutu u istocnoj Slavoniji, da vidis kako se on i njegovi psi izivljavali nad zarobljenicima, tj. nasilno mobilisanim, a o njegovim pljackaskim pohodima i ubistvima hrvatskih i bosnjackih civila da i nepricamo, a na kraju su i srbi postali zrtve Arkana i njegovih Tigrova (naravno ne svi). Dakle, sta je to Arkan nama dobro donio?
Arkan je samaro i Srpske ofiire (i jos gore stvari je radio) ali poredi ga sa vasim Herojima.Kad pricam sa Srbinom mogu imati svoje misljenje kad pisem ovde moram ga poredit sa vasm herojima.

Arkan je samaro i Srpske ofiire (i jos gore stvari je radio) ali poredi ga sa vasim Herojima.Kad pricam sa Srbinom mogu imati svoje misljenje kad pisem ovde moram ga poredit sa vasm herojima.

Ich verstehe nicht. Wer sind unsere Helden, Deiner Meinung nach?
Und wer sind "wir" für Dich?

Znam ja dobro sta je Arkan kod nas po Krajini radio (odnosno divljao), onaj koji je samo dobivao samare od tih zli vukova dobro je i prosao, drugi su nakon njegovog susreta ubrzo postali pokojni. Neznam o kojim ti to mojim "herojima" pricas, ove bivse komunisticke guzonje i legijonare i predratne konobare zasigurno nesmatram nikakvim herojima - istinitim herojima danas se nezna ni gdje su im grobovi, a o njima neces nikada nista ni cut', kakav Arkan ....

Znam ja dobro sta je Arkan kod nas po Krajini radio (odnosno divljao), onaj koji je samo dobivao samare od tih zli vukova dobro je i prosao, drugi su nakon njegovog susreta ubrzo postali pokojni. Neznam o kojim ti to mojim "herojima" pricas, ove bivse komunisticke guzonje i legijonare i predratne konobare zasigurno nesmatram nikakvim herojima - istinitim herojima danas se nezna ni gdje su im grobovi, a o njima neces nikada nista ni cut', kakav Arkan ....
Ima dosta Srba koji su ratovali po Hrvatskoj i iskreno govore da nisu znali na koga da cijaju,Dragan Arkan i takvi za mene ne mogu biti Heroji ali kad vasi generali koji su cinili dosta gore svari od Kosorove dobijaju naziv "Heroji" a ako se ne varam Gotovina je neki dan posto casni gracan,onda mogu biti i sitni kriminalci poput ovih.Iako se zna kako Dragan je pobego kad se zapucalo

Zuletzt bearbeitet:
Benni, scheißen wird der Sonny mit Sicherheit nicht auf mich da er weiß, dass ich in diesem Krieg selber unter Arkan und Gleichgesinnten gelitten habe. Also halt dein Mund du dummer Vogel.

Du kannst dich mal ins Knie ficken du Penner. Hättest du gelitten würdes du nicht so eine Scheiße hier verzapfen.

Zurück
Oben