A
AyYıldız
Guest
simdi galatasaray'in amblemini koyardim buraya ama ilk 10'da bile degiliz 
onun icin tarbzooooon
onun icin tarbzooooon
simdi galatasaray'in amblemini koyardim buraya ama ilk 10'da bile degiliz
onun icin tarbzooooon
![]()
Trabzon
Galatasaray ve Trabzonsporu tutuyorum
iki takimdan hangisinin sampiyon olma sansi yüksekse onu tutuyorum![]()

Demeki iyi koymusuz zamaninda.. Baksana gecen gün gs fenere yenildgnde deliye dönenleri gördüm, verstehs auch nicht. Fenerden iyi olma kompleksi var herhalde xDUlan nedir bu Fenerbahce Düsmanligi anlamadim.. Fenerbahce aslinda bütün Lig´e karsi savasiyo hepiniz Fenerbahceyi yenince icinizden diyosunuz ne büyük gurur ve Seref Feneri yenmek..
Ulan nedir bu Fenerbahce Düsmanligi anlamadim.. Fenerbahce aslinda bütün Lig´e karsi savasiyo hepiniz Fenerbahceyi yenince icinizden diyosunuz ne büyük gurur ve Seref Feneri yenmek..
Her takimi kücük ve zayif gören ve onun icin adam yerine saymayan davranislariniz ile düsman olduk Istanbula.Para insani kibirlestirir ve havalara sokar.Istanbul bu konuda cok önde ve onun icin sizi kimse cekemiyor kardesim.Öyle olmasaydiniz ne güzel olurdu ama malesef....
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen