Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

A Milli Takim - Türkei Sportthread

simdi galatasaray'in amblemini koyardim buraya ama ilk 10'da bile degiliz :(

onun icin tarbzooooon

trabzonspor.jpg

Trabzon :D

Galatasaray ve Trabzonsporu tutuyorum
iki takimdan hangisinin sampiyon olma sansi yüksekse onu tutuyorum :D

Trabzon :D

Galatasaray ve Trabzonsporu tutuyorum
iki takimdan hangisinin sampiyon olma sansi yüksekse onu tutuyorum :D

Offfffff senin Trabzonlu oldugunu okudugumda kalbime bicaklar saplandi be kardes.Cünkü Galatayi tutuyorum diyorsun.Gercekten üzüldüm simdi :smiley1616::

Hic olurmu be kardes ilk takimin Trabzon olmali sen Trabzonlusun Bordo sun Mavi sin Karadenizlisin!

Fenerbahce Sampiyon olacak Trabzonsporda uzun soluklu olma kabileyeti diye bisey yok Sonlara dogru biz aliriz..

Fenerbahce Dünyaya Bedel..

gecen sene oldugu gibi bu senede bir anadolu takimi sampiyon olacak

fenerbahce olmasinda, kim olursa olsun :laughing6:

Ulan nedir bu Fenerbahce Düsmanligi anlamadim.. Fenerbahce aslinda bütün Lig´e karsi savasiyo hepiniz Fenerbahceyi yenince icinizden diyosunuz ne büyük gurur ve Seref Feneri yenmek..

Ulan nedir bu Fenerbahce Düsmanligi anlamadim.. Fenerbahce aslinda bütün Lig´e karsi savasiyo hepiniz Fenerbahceyi yenince icinizden diyosunuz ne büyük gurur ve Seref Feneri yenmek..
Demeki iyi koymusuz zamaninda.. Baksana gecen gün gs fenere yenildgnde deliye dönenleri gördüm, verstehs auch nicht. Fenerden iyi olma kompleksi var herhalde xD

Her takimi kücük ve zayif gören ve onun icin adam yerine saymayan davranislariniz ile düsman olduk Istanbula.Para insani kibirlestirir ve havalara sokar.Istanbul bu konuda cok önde ve onun icin sizi kimse cekemiyor kardesim.Öyle olmasaydiniz ne güzel olurdu ama malesef....

Her takimi kücük ve zayif gören ve onun icin adam yerine saymayan davranislariniz ile düsman olduk Istanbula.Para insani kibirlestirir ve havalara sokar.Istanbul bu konuda cok önde ve onun icin sizi kimse cekemiyor kardesim.Öyle olmasaydiniz ne güzel olurdu ama malesef....

Besiktas und Galatasaray sind auch Istanbul Mannschaften... Trotzdem sadece Fenere kininiz var

Zurück
Oben