Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Achtet ihr bei der Partnerwahl auf Nationalität/Alter/Bildung/Aussehen/Religion/Stil?

• Ersteller Ersteller leylak
  • Erstellt am Erstellt am
too i jaa kazem...wobei ja gledaam da je ipak "nas" egal ob serbeee kroateee odaa bosanac....ali NAS...

znam,,,tako sam i ja birala kad sam bila mlada, pa gledaj da je isti jezik,,mozemo se zezati na nasem jeziku, slusati istu muziku, imamo iste fore i fazone :), ali zivot se satstoji od toliko puno drugog toga,,,jako bitnih stvari..

znam,,,tako sam i ja birala kad sam bila mlada, pa gledaj da je isti jezik,,mozemo se zezati na nasem jeziku, slusati istu muziku, imamo iste fore i fazone :), ali zivot se satstoji od toliko puno drugog toga,,,jako bitnih stvari..

jestee upravu si...da ima drugi stvari....ali ipak ti nesto fali kad nije nas...mislim tako je kod mene...kao sto ti kazes...muzika...zezanje...sale...sve to ...

Gerade wer jung heiratet, hat bzgl. Partner ganz andere Prioritäten. Man wird älter, das Leben ändert sich, man bekommt Kinder, und plötzlich vermisst man beim
Partner gewisse Charaktereigenschaften, welche in den Vordergrund gerrückt sind.

Mislim,,ja bi se zaljubila u mog bivseg muza da je iz Curacao...slucaj bio da je nas i da se nalazio u nasem kaficu..meni je bio IZGLED bitan, htela sam lepu decu :)

jaa das muss auch sein....mora da bude zgodan...nemora sad nekaa ljepota da je...ali da lici makar na nesto...i da izgleda kao musko...i da je musko...nista mi nema goree kad muskarac na sve lici samo na musko ne...

Zurück
Oben