BalkanSurfer
Top-Poster
CAR_DUŠAN schrieb:BalkanSurfer schrieb:CAR_DUŠAN schrieb:BalkanSurfer schrieb:LOL da hat einer mal wieder zu viele geschichten von seinem onkel gehört. najvise se pickize mrze na balkanu a ti si jedna od najvecih ovde 8)
nix mein Onkel.Du hast ja so grosse Klappe und sagst du würdest auch nach Serbia kommen in fremdes Revier.Bas takve vole koje misle da su bog,kako bi ti dobije batine brale moj,nebi nikad vise usao u srbiju.
hocemo se u kraljevu naci? da vidimo bil ja u tom srpskom gradu dobio batina? isto sa kamerom sto se mene tice.
ti samo pakazujes kakva si kukava picketina. samo pricas o tome kako bi me onaj ovaj nalupao. picooooooooooooooo. murat-alarm.
nemam ja nista sa kraljevom.ako hoces nesto dodji za kragujevac da vidis kako bi te ispickali kao picku.moj brat je slikar taman imamo profi film.
ali tek i u kraljevu bi dobio po picku,nasi znaju dosta mafijasa iz kraljeva,da kommen den solche Großmaul Turci ganz recht.
kraljevo geht klar. bringst alles mit was du hast, wenn du schon so ein feiges stück scheiße bist. LOL kraljevo, das wird ein fest. du hast keine ahnung worauf du dich da einlässt dann wäre das abgemacht.