Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Balkan: Welchen europäische Club mögt ihr am meisten?

Welches Europäische Team ist euer Favorite? (Alphabetisch geordnet)

• Umfrageteilnehmer
    72
Europäisch gesehen ausgenommen meiner Šibenčani und der restlichen kroatischen Teams bin ich großer Celtic-Sympathisant. Und das schon seit eh und je. :cool:

Ajax fand ich auch immer interessant, Barca gehört auch dazu und zu guter letzt Panathinaikos.

Fan finde ich ist man erst wenn man richtig mit Herzblut für einen Verein ist und nicht nur einfach so, weil das Team gerade mal in Mode ist.

Wie gesagt..

Fan von HNK Šibenik, danach der Rest der Kro-Teams.
Sympathisant von Celtic, Ajax, Barca und Panathinaikos :)

haha, über mich lobeshymnen? wie peinlich, ich versuch hier immer der arsch zu sein :mrgreen:

natürlich... so geboren, so werd ich auch sterben...

oklen si iz sibenika? reci tocno misto ili selo... ne srami se nedilje ti...

bvb-fan
und symaptien zu Real und Milan

edit: Änder mal bitte wer das "ManU" zu ManUtd. oä. ManU ist ne Beleidigung.

haha, über mich lobeshymnen? wie peinlich, ich versuch hier immer der arsch zu sein :mrgreen:

natürlich... so geboren, so werd ich auch sterben...

oklen si iz sibenika? reci tocno misto ili selo... ne srami se nedilje ti...

Iruda ti jesi navalio..Nisan drito iz Šibenika, ponosan san vlaj :D

Mojih ima i u Promini i u Kijevu, a budući da su moji rođeni Kninjani san izabra zlatnu sredinu ka misto svog porijekla.

Eto ti :)

oklen si ti prika?

nu, vlajooooo... :lol: a jesi nasa sibenik, djava te odnija... nemores ti birat porijeklo, i ja bi bi bira nju jork, ali nemore rodijace... :lol: zato san i reka da se ne sramis, ritko kad ces nalet't na pravog s'bencan'na vuncuta :lol: pis'de u buduce: kninjanin/knindza :mrgreen:

ja san ti iz skradinskog zaledja...

nu, vlajooooo... :lol: a jesi nasa sibenik, djava te odnija... nemores ti birat porijeklo, i ja bi bi bira nju jork, ali nemore rodijace... :lol: zato san i reka da se ne sramis, ritko kad ces nalet't na pravog s'bencan'na vuncuta :lol: pis'de u buduce: kninjanin/knindza :mrgreen:

ja san ti iz skradinskog zaledja...

ma nema ji brale mili, isto ka šta i nema pravi Splićana. oni šta su pravi splićani se nefale da to jesu, a ovi šta žele to bit, to nonstop rade.. isto tako je sa šibenćanin.. a štaš prika moj, tako ti je to..

a šta se navijanja za šibenika tiče.. tako je iskrsnulo jebiga :D u početku san bio dinamovac jer se dinamo zva "Croatija". A budući da san bio skroz mlad san mislio da je to naša reprezentacija. Ćaća i mater su vikali, beštimali, da triba navijat za Hajduka i da Croatija nije reprezentacija al đava i to vikanje odnio kad je meni Croatija već prirasla srcu haha :D I neznan, onda je nestala pomalo jubav prema Dinamu, bio san onda jednon sa rođakon na Šubićevcu kontra Kamen Ingrada i zavolio i navijače i ekipu i grad i sve i to je do sad ostalo..

Za Ajduka nikad nisan previše druka, volin kad pobjedi u međunarodnin utakmicama, al ni više ni manje.. Nisu mi se judi sviđali već u mladin godinama sa svojon mržnjon prema Dinamu, tako da je i to ostalo do dan danas..

Lipo li ti je iruda ti tamo u skradinskon zaleđu, imaš prirode, mora, tišine, nema furešta, boli te kurac :D

Zurück
Oben