Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Balkan: Welchen europäische Club mögt ihr am meisten?

Welches Europäische Team ist euer Favorite? (Alphabetisch geordnet)

• Umfrageteilnehmer
    72
ma nema ji brale mili, isto ka šta i nema pravi Splićana. oni šta su pravi splićani se nefale da to jesu, a ovi šta žele to bit, to nonstop rade.. isto tako je sa šibenćanin.. a štaš prika moj, tako ti je to..

a šta se navijanja za šibenika tiče.. tako je iskrsnulo jebiga :D u početku san bio dinamovac jer se dinamo zva "Croatija". A budući da san bio skroz mlad san mislio da je to naša reprezentacija. Ćaća i mater su vikali, beštimali, da triba navijat za Hajduka i da Croatija nije reprezentacija al đava i to vikanje odnio kad je meni Croatija već prirasla srcu haha :D I neznan, onda je nestala pomalo jubav prema Dinamu, bio san onda jednon sa rođakon na Šubićevcu kontra Kamen Ingrada i zavolio i navijače i ekipu i grad i sve i to je do sad ostalo..

Za Ajduka nikad nisan previše druka, volin kad pobjedi u međunarodnin utakmicama, al ni više ni manje.. Nisu mi se judi sviđali već u mladin godinama sa svojon mržnjon prema Dinamu, tako da je i to ostalo do dan danas..

Lipo li ti je iruda ti tamo u skradinskon zaleđu, imaš prirode, mora, tišine, nema furešta, boli te kurac :D

a di ti vidis more tamo? :lol:

sibenski purger... nemoj da te cuju doli izvan grada da nebi dobija koju zaleusku :lol:

e jebi ga sad, sad san se i ja zajeba zaboravljući da si iz zaleđa unde.. :D

Upozna san dosta funcuta koji bi viruj mi prije navijali za dinama nego li za ajduka, tako da bi malo bio oprezan s ton izjavon.. ;)

saka jada ti vuncuti, viruj mi... skupi ih se par protiv zadra i hajduka i to je to... i nisi me pazljivo cita... IZVAN grada... ima u gradu tih par berekina ali cinjenica je da je sibenik hajdukov grad po sinpatizerima... da ne prican o okol'ci, raz'ne, vod'ce, cilo zaledje, pa cila zupanija Bog te ne vidija... jedino se nesto ka otimaju neki iz grada sibenika i dol' u metkov'cu...

znas ti kolega jednog decka iz knina, da mu ne spominjen ime, ali ako ga znas, odma ces saltat: "paragvajanac"...?

saka jada ti vuncuti, viruj mi... skupi ih se par protiv zadra i hajduka i to je to... i nisi me pazljivo cita... IZVAN grada... ima u gradu tih par berekina ali cinjenica je da je sibenik hajdukov grad po sinpatizerima... da ne prican o okol'ci, raz'ne, vod'ce, cilo zaledje, pa cila zupanija Bog te ne vidija... jedino se nesto ka otimaju neki iz grada sibenika i dol' u metkov'cu...

znas ti kolega jednog decka iz knina, da mu ne spominjen ime, ali ako ga znas, odma ces saltat: "paragvajanac"...?

Slušaj ja ti nisan neki veliki Dinamovac, ja san za onoga koji mojoj domovini nosi najveće dobro. A budući da Dinamo već petu sezonu zaredon igra grupnu fazu europske lige, s čime spašava i Ajdukovu guzicu(!!!), jer bi inače počima igrat kvalifikacije već u prvom kolu, navijan za njega.

U današnje vrime Dalmacija nije više sva bila kako neki misle. Sve više i više vidin kako ćeljad soli pamet kako su oni virni Ajduku do smrti a onda se dogodi da prilaze igrat u Dinama il šta li već. Općenito mi je malo šporka zamisa da ako si Dalmatinac moraš navijat za Ajduka. Evo ja živin sasvim odlično i bez njega a volin Dalmaciju, kamen i more, poslin Hrvatske više od svega..

A šta se navijača Dinama tiče po Dalmaciji.. Nema ji samo "malo u Metkoviću, Šibeniku", itd.. Ima organizirani grupacija u Sinju, Imotskom, Kninu, Baškoj Vodi.. Grupacije nisu velike ali ji ima.. ;)

Tog momka neznan, više vrimena provodin u prirodi nego u gradu, tako da me se nemože ni previše često nać unde..

Jesi li i ti viran Ajdukovac koji bi prije umra nego li iša za Dinama igrat?

Slušaj ja ti nisan neki veliki Dinamovac, ja san za onoga koji mojoj domovini nosi najveće dobro. A budući da Dinamo već petu sezonu zaredon igra grupnu fazu europske lige, s čime spašava i Ajdukovu guzicu(!!!), jer bi inače počima igrat kvalifikacije već u prvom kolu, navijan za njega.

U današnje vrime Dalmacija nije više sva bila kako neki misle. Sve više i više vidin kako ćeljad soli pamet kako su oni virni Ajduku do smrti a onda se dogodi da prilaze igrat u Dinama il šta li već. Općenito mi je malo šporka zamisa da ako si Dalmatinac moraš navijat za Ajduka. Evo ja živin sasvim odlično i bez njega a volin Dalmaciju, kamen i more, poslin Hrvatske više od svega..

A šta se navijača Dinama tiče po Dalmaciji.. Nema ji samo "malo u Metkoviću, Šibeniku", itd.. Ima organizirani grupacija u Sinju, Imotskom, Kninu, Baškoj Vodi.. Grupacije nisu velike ali ji ima.. ;)

Tog momka neznan, više vrimena provodin u prirodi nego u gradu, tako da me se nemože ni previše često nać unde..

Jesi li i ti viran Ajdukovac koji bi prije umra nego li iša za Dinama igrat?

dasta san brajo... meni hajduk mnogo vise znaci nego neke floskule... ali nisan ti ja neki nogometni talent :lol:

bija san dugogodisnji aktivni navijac... danas bivsi, sad san (baren trenutno, ko zna dal se nece opet okrenit) "samo" jos sinpatizer... iz nekih razloga vise neidjen na utakmice... i ako me zbog toga neopisivo dusa boli...

mos ti navijat za koga god os, ja san ti zadnji koji ce ti srat zbog toga... ali recimo funcuti su iskompleksirani debili... sta njih vise veze za dinamo nego za hajduk? mrze split, a zasto? bice in je draza ric "kaj" nego "ca"? nek oni navijaju za sibenik, to je normalno i pohvalno, ali brate si moj, njiova svaka druga pisma je protiv splita, hajduka... kompleksi... ja iman iznimne sinpatije prema gradu, smatran ga svojin gradon, iman tamo stan, postujen grad, njegovu povist, ljude... velin ti, to je MOJ grad... ali funcuti su 0 bodova...

i sva ta mista sta si ih nabroja, koliko ih ima sve skupa... 5 ljudi? to je apsolutno zanemarivo... ali nije zanemariv broj nasih gor', po zagrebu, po slavoniji... to da je dinamo sinbol hrvatstva, to obisi macki o rep... ;)

steta sta neznas couka, lik je legenda...

dasta san brajo... meni hajduk mnogo vise znaci nego neke floskule... ali nisan ti ja neki nogometni talent :lol:

bija san dugogodisnji aktivni navijac... danas bivsi, sad san (baren trenutno, ko zna dal se nece opet okrenit) "samo" jos sinpatizer... iz nekih razloga vise neidjen na utakmice... i ako me zbog toga neopisivo dusa boli...

mos ti navijat za koga god os, ja san ti zadnji koji ce ti srat zbog toga... ali recimo funcuti su iskompleksirani debili... sta njih vise veze za dinamo nego za hajduk? mrze split, a zasto? bice in je draza ric "kaj" nego "ca"? nek oni navijaju za sibenik, to je normalno i pohvalno, ali brate si moj, njiova svaka druga pisma je protiv splita, hajduka... kompleksi... ja iman iznimne sinpatije prema gradu, smatran ga svojin gradon, iman tamo stan, postujen grad, njegovu povist, ljude... velin ti, to je MOJ grad... ali funcuti su 0 bodova...

i sva ta mista sta si ih nabroja, koliko ih ima sve skupa... 5 ljudi? to je apsolutno zanemarivo... ali nije zanemariv broj nasih gor', po zagrebu, po slavoniji... to da je dinamo sinbol hrvatstva, to obisi macki o rep... ;)

steta sta neznas couka, lik je legenda...

Prika nisi sad ni ti pažljivo čita :D Ima razlika između simbola Hrvatstva i ekipe, koja trenutačno mojoj zemlji nosi najviše dobroga. HNL-u je bitan koeficijent, kojeg je do ove godine isključivo Dinamo diza u visinu zahvaljujući puntima, koje je nosio ulazeći u grupnu fazu europske lige.

Ta neka rič "simbol hrvatstva" ne postoji, isto ka šta se nemore govorit o tome ko je veći Hrvat. Al to je druga priča, o tome bi se dalo ćakulat do jitra.

A slušaj, kad san ja tada bio na Šubićevcu su pisme bile jedino vezane uz Šibenika i Dalmaciju. Pivalo se Grdovićevi pisama, klicalo se Dalmaciji i Šibeniku, bodrilo se svoj klub kako Bog zapovida. Ja nisan neko ko bi iša često puta na stadion, zato šta nisan nikad bio u mogućnosti, budući da su mi kuće na selu u Zagori, a bez auta doli funkcijonirat skoro pa nikako neide, tako da nisan zna da se to sve tako prominilo. Zna san čitajući po forumima, da je netrpeljivost između Funcuta i Ajdukovaca narasla žestoko, ali valjda i to ima neki svoj razlog jebiga.

Ajdukovcin sve smeta šta ne navija za Ajduka a da je iz Dalmacije, a kako si i sam reka, ima još i dan danas Šibenčana koje boli kurac za Ajduka. Isto tako ji ima i u Zagori koje nezanima Ajduk. Prolazeći kroz Zagoru imajući rodbine od Promine sve do Vrlike san upozna masu judi od koji sve češće i češće čujen kako jin ide na kurac na netrpeljivost između Ajdukovaca i Dinamovaca. Isto mišljenje i ja dilin, jer mi ide na kurac da se neki Ajdukovci fale stime, šta su u Stobreču neke Dinamovce, kada in je auto otkaza zapalili u tom autu. Neznan jesu li poginuli, ali iman masu ti "Torcidaša" u mojoj okolici koji su se, neznajući da ja nisan Ajdukovac, time falili i to mi je strašno išlo na kurac. Ima i sa druge strane takvi slučajeva, tako da eto.. to strašno ide na kurac, kada si domoljub a tvoji zemljaci takve pizdarije rade..

Zato san sritan šta navijan za neku takozvanu "sredinu" nemrzeći nikoga..

djava odnija koeficijent i punte :mrgreen:

nije niko poginija u okrsajima navijaca... fala Bogu i nek tako i ostane... ali nemoj sve virovat sta pise u nounan...

aj prika, sritno!

150px-Vardar_Skopje-Logo.png

Zurück
Oben