K
kenozoik
Guest
ma nema ji brale mili, isto ka šta i nema pravi Splićana. oni šta su pravi splićani se nefale da to jesu, a ovi šta žele to bit, to nonstop rade.. isto tako je sa šibenćanin.. a štaš prika moj, tako ti je to..
a šta se navijanja za šibenika tiče.. tako je iskrsnulo jebiga u početku san bio dinamovac jer se dinamo zva "Croatija". A budući da san bio skroz mlad san mislio da je to naša reprezentacija. Ćaća i mater su vikali, beštimali, da triba navijat za Hajduka i da Croatija nije reprezentacija al đava i to vikanje odnio kad je meni Croatija već prirasla srcu haha I neznan, onda je nestala pomalo jubav prema Dinamu, bio san onda jednon sa rođakon na Šubićevcu kontra Kamen Ingrada i zavolio i navijače i ekipu i grad i sve i to je do sad ostalo..
Za Ajduka nikad nisan previše druka, volin kad pobjedi u međunarodnin utakmicama, al ni više ni manje.. Nisu mi se judi sviđali već u mladin godinama sa svojon mržnjon prema Dinamu, tako da je i to ostalo do dan danas..
Lipo li ti je iruda ti tamo u skradinskon zaleđu, imaš prirode, mora, tišine, nema furešta, boli te kurac
a di ti vidis more tamo?
sibenski purger... nemoj da te cuju doli izvan grada da nebi dobija koju zaleusku