Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Banja Luka / Бања Лука - Republika Srpska (Bosnien-Herzegowina)

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am

....

• Umfrageteilnehmer
    37
Bosanski sam imao sad svabski.
samo podsjecam.pod srpskom vladom?
er zählt zu den wichtigsten in serbien politik bate.

Rasim Ljajić

Izvor: Wikipedia

Skoči na - Скочи на: navigacija- навигација, pretraga - претрага
Rasim Ljajić (Novi Pazar, 28. januar 1964) je predsednik Sandžačke demokratske partije i trenutni ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije.

[uredi - уреди] Biografija

Rasim Ljaljić je rođen 28. januara 1964. u Novom Pazaru, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Medicinski fakultet završio je u Sarajevu. U periodu od 1989. do 2000. godine radio je kao novinar za brojne dnevne i periodične listove na prostoru bivše SFRJ.
Politikom se bavi od 1990. godine, kada je izabran za generalnog sekretara SDA Sandžaka. Od 1994. godine predsednik je Koalicije Sandžak, koja je 2000. godine preimenovana u Sandžačku demokratsku partiju.
Posle petooktobarskih promena izabran je za ministra za nacionalne i etničke zajednice u Vladi SRJ. Nakon izbijanja krize na jugu Srbije, u decembru 2000. godine imenovan je za potpredsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. U avgustu 2001. godine imenovan je za potpredsednika Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju.
Nakon potpisivanja Beogradskog sporazuma marta 2003. godine izabran je za ministra za ljudska i manjinska prava u Savetu ministara SCG. Od 2003. do 2006. godine obavljao je dužnost kopredsednika Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju sa mnogim arapskim zemljama. Od jula 2004. predsednik je Nacionalnog saveta za saradnju sa MKTJ, a od jula 2006. koordinator za sprovođenje Akcionog plana za završetak saradnje sa MKTJ. Od septembra 2005. godine predsednik je Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Znam ja tacno ko je Rasim Ljajic, i meni se svidja kao politicar i ponosan gradjanin Republike Srbije :rolleyes:

Leere Worte, genauso wie deine Drohumgen das du vorbei kommen wolltest und dann den Schwanz eingezogen hast! So leer wie dein Kopfinhalt. Feiger Hund

ja du bist ja auch ein ganz gefährlicher deswegen hatte ich angst vorbei zukommen du bist killer :D

aber mal ganz ehrlich meinnst du für dich vergeude ich sprit und zeit aber du bist jederzeit in düsseldorf wilkommen! wann immer du willst!

pa da pevamo

YouTube - Ajmo crno beli umro je Tuđman Franja

ja du bist ja auch ein ganz gefährlicher deswegen hatte ich angst vorbei zukommen du bist killer :D

aber mal ganz ehrlich meinnst du für dich vergeude ich sprit und zeit aber du bist jederzeit in düsseldorf wilkommen! wann immer du willst!

pa da pevamo

YouTube - Ajmo crno beli umro je Tuđman Franja

Du Feiglicng wolltest doch mit deiner großen Fresse unbedingt vorbei kommen! Wenn ich also das Maul aufreise darf ich den Schanz nicht einziehen! Aber von dir war nichts anderes zu erwarten!:birdman:

Für dich eine Kava!

bai9lqm9u2fdqy9fb.jpg

Im Tv ist er ein braver bosnjakischer serbe nur das er gut bei den serben ankommt.To mu je posao, tako zaradjuje pare.Ali zna se.

Jesil video sta je reko Tadic kad je pobjedio izbore u Srbiji.
Pohvalio se na gradove koji su ga birali.I reko je hvala Sandzaku......
sogar eigener mann gibt zu das es besteht.kakva ste vi rassa jaoooo

Wie sah Banja Luka während der Kriegszeit aus?
Du meinst warscheinlich den letzten Krieg, aber diese Bilder sind auch interessant:

September 1944

213zr8.jpg

Trg Krajina vor dem großen Erdbeben 1969

187093ic3.jpg

Erdbeben in Banja Luka 1969

023%20Slike%20grada%20poslije%20potresa,%20Novo%20lice%20Banja%20Luke%2001m.JPG

Trg Krajina direkt nach dem Erdbeben

358rf4.jpg

Erdbeben

Z3_53.jpg

Banja Luka 1899

13.jpg