Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

Banja Luka / Бања Лука - Republika Srpska (Bosnien-Herzegowina)

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am

....

• Umfrageteilnehmer
    37
pa rekao sam ti lepo, meni se cini da je tebe granata pogodila u glavu! ozbiljno!

sta sad da i ja sedim kao ti i placem svaki dan zato sto se dole ratovalo? pusti ljude neka pokazu neke slika o njihovem gradu! gde je tu greska???
niko nista nije rekao nesto protiv grada (osim car dusan da u rs zive 18325% srba, ali rekao sam ti da njega netreba ernst nehmen)!
pa valjda ljudi vole svoj grad! ja sam iz sela, ja sam moje selo nazvao PARIZ a cak je i za mene jos 100 puta lepsi od pariza! jer ti znas da je u mom selu musliman bürgermeister??? uvek kad dodjem on mene pozdravlja: zdravo majstore, kako je, sta ima, sta radi fudbal .....!
niko ga nedira, zasto? zato sto je covek! a ne kao ti, da dodjes negde pa ljudima seres gde se ratovalo, sta su srbi radili, sta su muslimani radili! jebote rat! dosta nam je rata, valjda trebamo polako da gledamo u napred, a ne kao ti u nazad! glaubst nicht?

ajibrs schrieb:
pa rekao sam ti lepo, meni se cini da je tebe granata pogodila u glavu! ozbiljno!

sta sad da i ja sedim kao ti i placem svaki dan zato sto se dole ratovalo? pusti ljude neka pokazu neke slika o njihovem gradu! gde je tu greska???
niko nista nije rekao nesto protiv grada (osim car dusan da u rs zive 18325% srba, ali rekao sam ti da njega netreba ernst nehmen)!
pa valjda ljudi vole svoj grad! ja sam iz sela, ja sam moje selo nazvao PARIZ a cak je i za mene jos 100 puta lepsi od pariza! jer ti znas da je u mom selu musliman bürgermeister??? uvek kad dodjem on mene pozdravlja: zdravo majstore, kako je, sta ima, sta radi fudbal .....!
niko ga nedira, zasto? zato sto je covek! a ne kao ti, da dodjes negde pa ljudima seres gde se ratovalo, sta su srbi radili, sta su muslimani radili! jebote rat! dosta nam je rata, valjda trebamo polako da gledamo u napred, a ne kao ti u nazad! glaubst nicht?

ne shvatas ti jedno. ne radi se o tome da ja mislim da jos zivimo u ratu ili ne jer to sigurno ne mislim. radi se o tome da su svi po inostranstvu veliki patrioti i da vole svoje a skoro niko nista ne radi za svoje dole. odu dole sa puno para, prozive se i vracaju se sa istim snovima i bajkama kako je sve divno kod njih. ja sam prvi koji bi iz janje i pivu sjeo sa svakim ko je dobar jer me boli kurac sta je, ali to nase da samo presutimo sve sta je bilo nas nosi iz rata u rat i nista vise. a budi siguran da isto i kod muslimana reagujem kad govore o tome da smo uvijek samo bili zrtve, jer to jednostavno nije tacno. ta mitologija samo zivi do sljedeceg rata i sluzi onda kao novi razlog za ratove.
znas li ti koliko jos hrvata u srba zive u zenici i koji su nam odlicno prijatelji i uvijke ce biti? ne radi se o tome, ti ne shvatas sta mi je intencija.

BalkanSurfer schrieb:
Serbian_Prophet schrieb:
Gar nicht. Erst wenn unsere Serben zurück in ihre Städete in der Krajina und rest Bosnien dürfen. Ins Kosovo und so weiter. ERST DANN können wir anfangen darüber zu sprechen.

und wo dürfen serben in bosnien nicht zurück? ich erinnere mich an keine fliegenden steine in sarajevo, in banja luka schon, vor allem auch an polizisten, die nur zuschauen, also nächste mal erst denken, dann schreiben.
ne lazi! :sad3:

Park Petar Kočić
bl8.jpg

bl11.jpg

bl2.jpg

bl9.jpg

bl12.jpg

bl3.jpg

bl1.jpg

bl7.jpg

bl6.jpg

bl5.jpg