Ravna_Posavina
Spitzen-Poster
Geh und onaniere zu dem UCK Wappen da armseliger Wurm.
Pusti ga. Jebes Nacionalizam
Geh und onaniere zu dem UCK Wappen da armseliger Wurm.
Pusti ga. Jebes Nacionalizam
Pa sta ovde dolazi da nam sere? Uskoro se uclanio ovde a vec proziva.
I ja mrzim nacionalizam. Ali ima dosta picke smrdljive kao ovaj sada.
Jel se treba njegov Post verwarnen?
Kako mislis dali treba? Neznam, ja licno sam ga prijavio.
Sollte man seinen Beitrag verwarnen. To sam mislio. Ich kenn die Regeln nicht so gut, aber der Post verstößt ziemlich sicher gegen irgendeine
Aus Neugier, wovor Angst?
Frage ich mich auch...
ich hoffe ein erdbeben macht alle kaputt
Most preko Ade
Ich will jetzt net Assi sein aber ich war bis jetzt so gut wie überall auser in Serbien (ex-Yu).... Denke in Serbien will uns niemand sehen um ehrlich zu sein ....
Hoffe es wird ne Verwarnung .... wird aber erst noch besprochen!
Sieht schon mal gut aus.Der Entwurf kommt aus Slowenien
BEOGRAD - Do kraja 2009. godine Beograd će dobiti još jedan most koji će preko Save spojiti Banovo brdo i Novi Beograd. Izgradnja mosta koštaće 161 milion evra.
Gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović potpisao je juče ugovor sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) o kreditu od 69,6 miliona evra namenjenih izgradnji mosta preko Save. Most, koji će povezati Banovo brdo i Novi Beograd, gradiće se preko jezera na Adi Ciganliji, koštaće 161 milion evra, i očekuje se da bude gotov do kraja 2009. godine. Idejno rešenje za most preko Ade uradila je firma „Pointing“ iz Maribora, sa partnerima iz Ljubljane (DDC) i Novog Sada (CPV).
Rešenje predviđa da most bude sa kosim kablovima, jednim pilonom na sredini visokim 200 metara, i saobraćajem u jednom nivou. Preko mosta, kroz pilon, prolaziće i dva koloseka budućeg gradskog metroa. Širina mosta je 45,2 metra, dužina grede 380 metara, a stajaće na dva stuba visine 15 metara od vode do grede.
Do kraja 2007. godine treba da počnu radovi na prilaznim saobraćajnicama.
http://www.bg-info.org/ada_ciganlija/details-40/most-preko-ade.html
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen