Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Friedliche und besinnliche Feiertage, egal was Ihr feiert, wünscht Euch
    Euer Balkanforum-Team

Beli Orlovi

also unzufrieden bin ich nicht ! Eine neuer Trainer, ein neues System wurde ausprobiert,
eine neue Formation....
Erkenntnisse : Die Defensive ist unsere Stärke. Spiel nach Vorne ist ausbaufähig ; ))
Adem Ljajic sollte man verprügeln und davonjagen :)) Filip ist zu unerfahren.
Denke aber die Aufstellung von Heute ist nicht die Stammformation - Lekic hat sich gut
bewegt, aber im Mittelfeld sind bessere Varitionen möglich...

Pozdrav
Baba

Najbolje da repka sluzi samo za to da se Zvezdinim igracima nabije cena da bi se otplatio delic duga od 33 miliona ;)

pozzz :D

Meni licno fali jedan defanzivno vezni igrac, koji moze ubrzati igru prema naprijed, neznam mozda Matic bude taj kandidat. Iznenadio me Radovanovic, dobar pregled igre, siguran sa loptom i dobar u dodavanju lopti. Odbrana sve u svemu nije nas velik' problem.

Stekao sam utisak da nemamo nikakvu igru napred, branili smo gol, kao da moramo da branimo neke poene, totalno nerazumljivo, iako znam da je prijateljska i da se tim tek formira, ali ovako defanzivno je i Pizon igrao.

Rekao sam odavno da cemo Antica praviti od blata, dobio juce spor covek, to smo svi znali :)

aaah bice bolje, mora biti bolje.
samo da ne igra vise 3-4-2-1 tj danas je bilo 5-4-1 :D

nadam se da ce se vratiti lane i krasic.

Stekao sam utisak da nemamo nikakvu igru napred, branili smo gol, kao da moramo da branimo neke poene, totalno nerazumljivo, iako znam da je prijateljska i da se tim tek formira, ali ovako defanzivno je i Pizon igrao.
Rekao sam odavno da cemo Antica praviti od blata, dobio juce spor covek, to smo svi znali :)

Slazem se. Kad pogledas dobro, mi za tu formaciju "3-4-2-1" imamo samo igrace za ove ofanzivne bekove, i to je na kraju sve. Bane ili Subotic znaju da igraju odbranu, ali kiksaju uvijek kada treba zapoceti napad. To sam cesto mogao posmatrati kod Baneta kada igra za Chelsea, ima puno pogresnih pasova, ali to mu na kraju nadoknadjuje borbenoscu. Zadnji vezni kao sto smo rekli oni su nam ocajni u napadu. Imam inace veliko mislenje o Kahrimanu, ali onaj gol je mogao sprijeciti, tj. koji na ta skoro dva metra niti' ne izlece.

PS: Gastarbajteri jucer opet u najboljoj "slici", opet se zvizdi tudjoj himni, bacaju se petarde dok se svira spanska himna - koji prostakluk.

Slazem se. Kad pogledas dobro, mi za tu formaciju "3-4-2-1" imamo samo igrace za ove ofanzivne bekove, i to je na kraju sve. Bane ili Subotic znaju da igraju odbranu, ali kiksaju uvijek kada treba zapoceti napad. To sam cesto mogao posmatrati kod Baneta kada igra za Chelsea, ima puno pogresnih pasova, ali to mu na kraju nadoknadjuje borbenoscu. Zadnji vezni kao sto smo rekli oni su nam ocajni u napadu. Imam inace veliko mislenje o Kahrimanu, ali onaj gol je mogao sprijeciti, tj. koji na ta skoro dva metra niti' ne izlece.

PS: Gastarbajteri jucer opet u najboljoj "slici", opet se zvizdi tudjoj himni, bacaju se petarde dok se svira spanska himna - koji prostakluk.

"puno pogresnih"

mislim da to nije tacno !

Bane gehört bei Chelsea zu den sicheren Aufbauspielern. Hab keine genaue Statistik aber die Fehlerqute
seiner kürzeren Pässe liegt wohl im "normalen" Bereich. Auffällig war diese Saison, das er oft längere Pässe
spielte, da gingen einige daneben, das stimmt. HAbe diese Saison viele Spiele von Chelsea gesehen, die
waren ziemlich oft verunsichert und hatten generell ein Problem im Spielaufbau, das lag aber weniger an
Bane sondern an den anderen verantwortlichen Mittelfeldspieler....

Pozdrav
Baba

Najbolje da repka sluzi samo za to da se Zvezdinim igracima nabije cena da bi se otplatio delic duga od 33 miliona ;)

pozzz :D

eh, dobro bi bilo da su to samo Zvezdini igraci, uvek kad pocnu da guraju grobarske Igrace propada nam Repka..:)))

Rasa Petrovic, Fejsa, Ilic itd. ....a sad onaj Ljajic....tog malog krentena treba prebiti :)))

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben