Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

Veceras sam uzivao zbog Baste i Djuricica. Iskreno volio bi da je veceras samo jedna kamera pratila Djuricica, i to bi mi bilo mnogo draze za gledanje od ove prosjecne utakmice. Ne sto je on dao dva gola, ne sto se iz aviona vidi da moze najvise od svih nasih sa loptom, ne sto se dosta krece i radi, vec prvenstveno zato to imamo klinca koji PAMETNO igra fudbal. I kad ima loptu u nogama, i kad je nema, uvijek napravi najbolje.

Mir ist aufgefallen, wenn Stojkovic(der Torwart der serbischen Fußballmannschaft) am Ball ist, fangen die serbischen Fans an, zu pfeifen, als wären, sie gegen ihn.

Warum ist das so? Ist da irgendwas, was ich nicht weiß?

MfG,

FtW

weil er mal für Roter Stern Belgrad gespielt hat und nun bei Partizan spielt, ausserdem hat er auch eine Aussage gemacht, dass Roter Stern Belgrad ein schlechter Klub oder so sei :D naja selbst schuld :P

Okosnica tima u buducnosti su: Nastasic, Subotic, Ignjovski, Djuricic, Tadic, Markovic, a Basta mora da bude sastavni dio te ekipe. Ovih 6 igraca mora stalno da igra i da se uigrava a uz njih moramo "izmisliti" golmana i centarfora. Centarfor bi mogao da bude Mitrovic iz Partizana a ostaje problem golmana jer su i Brkic i Stojkovic kikseri. Dusanu skidam kapu, covjek je istrcao teren punih 90 minuta, sigurna pas-igra, ubacivanje lopte zadovoljavajuce, ulazio u svaki dvoboj, ljudina.

Vuce, sta velis, imal nade ?

Sto se tice talentovanih igraca i potencijala, svakako. Ali jebes takvu reprezentaciju sa SPS-ovim govnima i Karadzica na celu te organizacije.
Medjutim, ima puno prostora i za pohvale, jer dosta smo u zadnjih dana kritikovali reprezentaciju, tj. bez obzira, sto se radi o najslabijoj ekipi grupe, Skotske. Drago mi je prijatelju, sto je data sansa mladima (barem nesto), a posebno sto se vidi da imaju ogromnu zelju. Uz odredjene korekcije prilikom selekcije, ovo bi moga za godinu, dvije da bude izuzetno ozbiljna ekipa, narocito kad im pridodamo Markovica , Sulejmanija i Matica. Spic je problem, neko ko bi moga da igra uz Djuricica. Sinisa je pogresio u Zagrebu u selekciji, ali takticki nije toliko. Jucer je odlicno uradio posao. Tadic bi nam bio od mnogo vece koristi u Zagrebu od starta meca, nego u Novom Sadu po onakvom terenu. Tomovic je prvi put igrao na poziciji ljevog beka, i odigrao je odlicno.

Sto se tice talentovanih igraca i potencijala, svakako. Ali jebes takvu reprezentaciju sa SPS-ovim govnima i Karadzica na celu te organizacije.
Medjutim, ima puno prostora i za pohvale, jer dosta smo u zadnjih dana kritikovali reprezentaciju, tj. bez obzira, sto se radi o najslabijoj ekipi grupe, Skotske. Drago mi je prijatelju, sto je data sansa mladima (barem nesto), a posebno sto se vidi da imaju ogromnu zelju. Uz odredjene korekcije prilikom selekcije, ovo bi moga za godinu, dvije da bude izuzetno ozbiljna ekipa, narocito kad im pridodamo Markovica , Sulejmanija i Matica. Spic je problem, neko ko bi moga da igra uz Djuricica. Sinisa je pogresio u Zagrebu u selekciji, ali takticki nije toliko. Jucer je odlicno uradio posao. Tadic bi nam bio od mnogo vece koristi u Zagrebu od starta meca, nego u Novom Sadu po onakvom terenu. Tomovic je prvi put igrao na poziciji ljevog beka, i odigrao je odlicno.

Mislim dok je Nikolic, kao najveci lopov, na celu politike u Srbiji, nece se nista promijeniti. Ne znam sta da ti kazem, to je tuga i bruka, sta se u FSS-u desava, a jedino ih moze predsjednik sprijecavati u tome, sto rade. Pored toga, se svudje cita o Ramadaniju i ostalim mafijasmia, ondosno menadzerima. Dok se to sve ne pocisti i dok se ne napravi jedna fina klima u kojoj bi svi uzivali, ostacemo bez rezultata, a ocigledno je Karadzicu do toga. Jer da je posten covjek i svim srcem uz repku, davni dana bi se odreko FSS-a i pokrenuo inicijativu protiv korupcije. Sve se to vidjelo protiv Antica, jer on nije zelio da mu iko prica, ko ima da igra i ko ne, i zbog toga su mu jebavali mater i odjebali ga, covjek je odradio super posao.

A ono sto se desilo u Zagrebu do danasnjeg dana mi nije jasno, nit ce mi biti ikada jasno. Izveo je jednu ekipu, koja se ispocetka plasila, nisam vidio nikakvu borbenost, volju za pobjedom, agresivnost. Totalno se zajebao sa Stevanovicem i Scepovicem, jer taj momak nema pojma o fudbalu, nabijem ga na kurac. Jasno je bilo, samo pobjedom odrzavala bi se nada, da Srbija ide dalje, a on je namjestio ekipu ko da vodimo sa hiljadu bovoda u odnos na Hrvatsku i Beligiju. Ja ne vjerujem da se on tek tako zajebo, nego tu su neki drugi momci govorili sta ce se raditi i sta ne...

Vazda ponavljam, jedini koji je mogao da spasi repku, je bio Radomir Antic. Svako od nas zna, kako se pod njim igralo, a kako danas. Tad su svi bili raspolozeni i svim srcem su izasli na teren, a danas ova ekipa ne lici na fudbalsku momcad koja juri pobjedu nego na placenike.

Zuletzt bearbeitet:
@Hercegovac

Potpis.

Pogledaj sta gad danas izjavljuje:

Karadžić: Srbija nema boljeg od mene! (VIDEO)

ali isto tako tvrdim da smo bili u grupi u kojoj su Bosanci, već sada bismo izborili plasman na SP

16k3pzb.gif

Karad?i?: Srbija nema boljeg od mene! (VIDEO)

Pokojni Velibor Vasovic (neka mu je vjecna slava) je davno rekao da je Fudbalski Savez jaci i od drzave i Milosevica. Jedini nacin da se promjeni nesto u nasem savezu je peticija i masovni protesti naroda. FSS ima budzet od 12 miliona?! Od koga je uzeo te pare ako ne od drzave. Drzava te cuva na tom mjestu, drzava ti daje pare zato nisi u minusu, ugurao si se u SPS i onda kao se pravis mocan i jak? Pa nista ne traje doveka.

Novinari upadljivo ne smiju da krenu ostrom kritikom na Karadzica dokle god ne podnese ostavku. Ta jadnost i podanistvo su direktni krivci zasto je nemoguce da sveopsta narodna zelja za promjenama u savezu dodje do svesti tih glavatih njuski. Sto se tice smjene Karadzica, apsolutno ga smjeniti, i postaviti Dusana Maravica, Antica ili Dzajica, nikako Curkovica. U savezu okupiti ljude kao sto su Ivan Golac, Miroslav Djukic, Piksi, Savo Milosevic, Jugovic, Drulovic, i vidjeti da se krene s postenim radom u smislenom sistemu. Selektor: Antic, Djukic, Muslin ili neki Holandjanin ili Njemac.

Dieser Stojkovic ist schon etwas lebensmüde, oder? von Delije zu Grobari zu wechseln platzt schon vor Geniusität.

Naja er ist nicht direkt gewechselt. Er ging vom Roten Stern nach England oder so und weil er dort auf der Bank sass, holte ihn sich Partizan wieder. Ja ich finde auch dass er lebensmüde ist, vor allem welche Kommentare er dann über die beiden Klubs gemacht hat.

cisto informativno, Boris Tadic je doveo Karadzica ^^

Okosnica tima u buducnosti su: Nastasic, Subotic, Ignjovski, Djuricic, Tadic, Markovic, a Basta mora da bude sastavni dio te ekipe. Ovih 6 igraca mora stalno da igra i da se uigrava
.......

eh sad kad bi imali jos jednog dobrog trenera ^^

pratim vec godinam nasu mladu selekciju (U21). Cak je vece zadovoljstvo gledati mlade nego
nasu A Repezentaciju. Igra se otvoreno, bez vecih kalkulacija. U poslednjih 10 godina mi smo u samom
vrhu ili blizu vrha evropskog fudbala. Ove godine smo ispali od Engleza ( Krusevac) - a to zato sto su ovu
generaciju "rasturili", skoro pola ekipe je otisla u A Repku. Nastasic, Ignjovski, Milivojevic....

Srbija ima prilicno dobar potencijal ali sumnjam da ce Miha iskoristiti sve mogucnosti....

Sta se tice igraca, puna podrska. Juce su pokazali "srce".
Dodao bi jos nekoliko interesantnih.
Luka Milivojevic odigrao je odlicno. Ja licno mislim, ako tako dalje nastavi, da je on nas najveci
talenat i da moze daleko....
Filipu Djordjevicu i dalje treba pruziti sanse...
Nemanja Gudelj, fenomenalne utakmice je odigrao za mladu repku.
Matica pod hitno treba vratiti. Bice zanimljivo gledati Matica i Djuricia u Benfici.

perspektivni igraci
Medojevic (Wolfsburg) odlicno igra u mladoj repki. Morao bi pod hitno menajti klub....
Isto vazi za Malbasica ( Hoffenheim).
Vukan Savicevic, njega treba pratiti.
Mrkela, Jojic, Mirkovic, Luka Milunovic isto tako...

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben