Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

mit bissl mehr glück im abschluss wäre n 1:1 drin ...
wobei das tor von hulk war regulär...

aber bin guter dinge für die quali ... wenn subotic,nastasic,sulejmani, ljajic, bisevac usw. wieder fit sind.

brasilien echt ned gut in form ... kroatien könnte da n punkt holen...

mit bissl mehr glück im abschluss wäre n 1:1 drin ...
wobei das tor von hulk war regulär...
aber bin guter dinge für die quali ... wenn subotic,nastasic,sulejmani, ljajic, bisevac usw. wieder fit sind.
brasilien echt ned gut in form ... kroatien könnte da n punkt holen...

I ja sam optimistican uvezi kvalifikacija, ali moramo stvoriti kult reprezentacije. Znaci kada je okupljanje za odigravanje utakmica, neko to momcima treba objasniti da to nisu dani za provode po splavovima, ako to zele onda nek se ne odazivaju na poziv.

Sto se tice utakmice, Brazil me nicim nije impresionirao. Dobro, nije takmicarska utakmica, ali opet igra se kod kuce i poslednja pred SP, pa se samopouzdanje podize dobrom igrom i pozitivnim rezultatom.

Srbija je na kraju djelovala konkretnije, fizicki jaca, nimalo losija u posjedu lopte, ali nedostaje ta zavrsnica.

Kolarov iz utakmice u utakmicu jako lezeran, preteruje sa tom lezernoscu, a odlican je igrac i mogao bi cesto da resi utakmicu. Iz prostih situacija pravi komplikaciju i od cistih golova smesta promasaje. Mitrovic moze mnogo bolje - i on odaje utisak lezernog igraca. Matic pa cak i Petrovic jako dobri, dugacke noge, dobra kontrola lopte, pa ovi pekinezeri nisu nista mogli da urade.

Moramo da poradimo na uigravanju tima, da se ustali jedan selektor na 4-5 godina i da se utvrdi srz tima, pa ce i takmicarski rezultati doci. Sad imamo mlade i kvalitetne igrace.

steta zbog drulovica... ja bi mu dao priliku.
sad ce doci neki levi kao pizon ili petkovic.

mitrovic ne znam ... jos je mlad... a zna da igra... dobro je pokazao u belgiji sta zna.
ja bi uvek pustio bastu da igra desnog beka a ivanovic da bude stoper. ali moram priznati da mi se karleusa svidjao protiv brazila. inace je slepac nevidjeni.

ma nek se tera ovaj tole ... i sve ce biti bolje :D

Zurück
Oben