Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

s`kojeg brda ste vi sisli.....

der wird mit V geschrieben ihr kartoffelköpfe hahahaha

kao prvo - ej, zamisli..... razlika izmedju V i W mi je poznata....imam 2 Vladimira u mojoj familiji :)))

drugo - "razgovor" vodjen u polusali. Preuzeo sam W u fazonu kako kad neko kaze Dankeschään a ja njemu Bitteschään

a trece - cak nije ni greska, koristi se W kada se pise na nemackom jeziku.

a o cemu se ti smejes ? covece, pa ti ne znas da spojis 3 normalne recenice na srpskom jeziku, a ti se ovde rugas . eh, to je stvarno smesno.
Tvoj izbor reci i sastav recenica su cudni, sadrzaj tvojih komentara je cesto nebulozan, misljenje nije povezano, nema strukture, ubacujes neke

nepoznate, tajanstvene, izmisljene nadimke i skracenice. U toj dzungli tvojih tekstova samo jedan psihoanaliticar moze protumaciti te tvoje izmisljotine..

ti nisi dubioza, vec Nebuloza :)))

A sve ovo nije toliko vazno, najveznije pitanje je: sta je tebe nateralo da me zbog ovog slova W napadas i pokusavas da vredjas ? Mi se ovde nalazimo
u rubrici – Sport. Juceza vreme tvoga komentarisanja igra se prvo finale Zvezda – Partizan u kosarci. O tome ni rec, ne, ti se uvatio za slovo W i onako
s` ledja bockas. Odgovor na pitanje nije lep – ponasanje kao tezak seljak, a karakter jedne obicne pickice.... ^^

:facepalm: deutsche version mit W..

a ti pusi kurac :))
(srpska verzija)

^^

Pozdrav
Baba

Nisi shvatio, isključivo sam mislio na Dubiozu.
Nemci pišu i ono što se izgovara kao z sa s pošto je s za njih u većini slučajeva "z". Tako je i sa v i w i to sam crno-belom pametnjakoviću hteo objasniti.

joj kad babetina napiše roman a ništa pametno ne kaže.
nisam ti ja kriv što ne razumeš šta drugi pišu.
i evo ti još jedna rečenica da ispadne da nisu tri.

Zurück
Oben