Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

Genau, das hätte lagano 2-0 für unsere sein können.
Aber na ja hätte hätte, gegen Irland hab ich trotzdem ein gutes Gefühl, finde auch gut dass Muslin sagt wo es noch Probleme hat und dass er noch Spieler braucht.
SMS sollte man später mal einsetzen z.B.
Und wie ist dieser Radoja von Celta Vigo?

Muslin neka konacno odstrani Maksimovica iz reprezentacije, stavi Matica, malog Maksimovica, Zivkovica i Tadica i "problem" sa zavrsnim pasom je donekle rijesen. Dobra mu je ideja sa tri stopera i bekovima koji idu dosta puta u napad. To je Kolarov inace radio uvijek i s' time ostavljao rupu pozadi. Sad kad ih je trojica nema protivnik toliko prostora za kontre. Sve u svemu se polako vidi boljitak u nasoj igri. Protivnici nam ne stvaraju vise cesto sanse, a mi konacno ulazimo u vise sansi, samo Mitrovic nije hladnokrvan pred golom i teski ziheras.

milutinov i marjanović otkazali učešće za kvalifikacije, umesto njih birčević i štimac.
koji šupci mogli su to i ranije, u slučaju plasmana išli bi u rio. ja ih vodio ne bi nit
bi ih ikad više zvao, nek igraju letnju ligu u nba svake godine ko ih jebe

milutinov i marjanović otkazali učešće za kvalifikacije, umesto njih birčević i štimac.
koji šupci mogli su to i ranije, u slučaju plasmana išli bi u rio. ja ih vodio ne bi nit

marjanovic kann erst am 6.7 seinen vertrag verlängern, und möchte daher kein risiko eingehen. kann man schon verstehen.

a Bjelica zbog povrede ne moze, svake godine ista prica....raspad prve petorke.....te povrde, te ugovori....

^^

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben