Josip Frank
Ultra-Poster
Schlechtesten Verlierer aller zeiten
Na...der gesamt Balkan war noch nie guter Verlierer. Das kannste jetzt nicht alleine Serbien ankreiden
Schlechtesten Verlierer aller zeiten
Jadnik iz zenice, pravi bosnjak mora se malo dokazivati.
Krstajica sam spomenuo iz specificnog razloga. Ti se sigurno bolje od mene sjecas kada su igrali Srbija i BiH 2005. godine na Marakani gdje je ono malo bh. navijaca docekano kamenjem, stolicama, sipkama i cime vec sve, te naravno ljubaznim pozdravima poput "Noz, zica, Srebrenica" i "Ubi, ubi, Turcina". Nekoliko bh. navijaca je bilo tesko povrijedjeno, a gadjalo se i bh. igrace. Barbarez je od sudca trazio da prekine utakmicu, jer ni igraci vise nisu bili sigurni. Umjesto da kao domacin (iako je supak rodom iz Zenice) i pravi sportist stane u obranu gostujucih igraca, Krstajic je skakutao i dizao tri prsta kao obicni cetnicina. Danas svjetskim novinarima prodaje pricu o svom porijeklu iz "multikulturalne BiH".
I danas dan, u 2018. godini, srpski "navijaci" cak u dijaspori vrijedjaju zrtve jednog pokolja i likuju sa majicama na kojima je oslikan ratni zlocinac odgovoran za spomenuti pokolj. Hrvatska navijacka scena je isto puna svakakvog sljama, ali ovi Srbi ostaju nenadmaseni u ispoljavanju mrznje i fasizma. Zbog toga im zelim sto brze ispadanje sa prvenstva.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
- - - Aktualisiert - - -
A nasi za njih navijaju. Jadni smo.
Faktor 1 schlechtestes Spiel von SMS, Faktor 2 Matic enttäuschend, Faktor 3 schlechte Tatkik man versucht das 2:1 zu erzielen statt zumindest das Unentschieden zu halten, Faktor 4 Schiedsrichter....
Haben uns selbst besiegt... Und ja Schiri napusi mi se kurca...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen