Nama je godinama savez kriv. I ja sam uvijek rekao "joj, samo da tole lopov nestane" i dalje je ista prica. Kao da nam je vaterpolski savez bolji, ali ipak imam rezultate.
Ja vise vidim problem u igracima. Nemam to sta imamo u kosarci. Da neko ima muda, da preuzme odgovornost. I sto uvijek toliko odcekujemo od nasih fudbalera? Mi 98 nista nismo osvojili sa onom ekipom....I dalje se nesto zelimo mjeriti sa "susjedima". Da budemo iskreni, mi nemamo nikako pravo, da se njima mjerimo. I tu vidim drugi veliki problem: nase medije. Pred SP su dvije najvaznije teme bile: Koliko vrijedi SMS i nove "provokacije" sakirija. Da budemo realno, momak je za mene supcina, ali tu cijelu pricu su tek medije toliko uvecali. Pa nije mogao dan proci, bez novih "provokacija" igraca albanskog porijekla. Napravili su bure baruta od te igre. Mislim da bi utakmica dosta drugacije izgledala, da nije bilo tih "clanaka". I mozemo kriviti Krstajica sada i sve, ali u najvaznijoj utakmici, su igraci izgubili. Naravno mozemo sada pricati, da mu je taktika lose i sve, ali Mitrovic i Tosic (a i ostali) su mogli tu igri pobjediti.
...bin ich der einzige dem aufgefallen ist das sich emir kusturica gestern mit den brasilianern geprügelt hat?!...
Wo das denn, finde nix auf yt.Beste szene
Wo das denn, finde nix auf yt.
Beste szene
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen