Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnien - Türkei u. Bosnien - Malta

• Ersteller Ersteller Samoti
  • Erstellt am Erstellt am
Jao buze jesi glup, igraci igraju za drzavu i za navijace... i zato narod gleda reprezentaciju... a ne savez.

kad si tako pametan, zasto navijas za reprezentaciju... i sigurno ti je drago kad bih pobjedi, a da nema misimovica i co. nebi bih nikad ni pobjedila... :rolleyes: znaci nevolis misimovica i druge, a kad ljudi pobjede, onda znas vikati bosna bosna...
meni samo smetaju one izdajice misimovic, hrgovic, bartolovic, grujic i berberovic. misimovic kao igrac je dobar ali kao licnost je on picka. a berberovic i hrgovic isto nisu losikao igraci ali kao licnost slucaj misimovic. ali ove mlade volim gledati jer se oni bore srcom a neki kao misimovic sto gledaju licni intres.

die abwehr ist so scheiße ... wie kann zwei tore gegen malta kassieren?
es fehlt die konstanz... :birdman::rolleyes:

meni samo smetaju one izdajice misimovic, hrgovic, bartolovic, grujic i berberovic. misimovic kao igrac je dobar ali kao licnost je on picka. a berberovic i hrgovic isto nisu losikao igraci ali kao licnost slucaj misimovic. ali ove mlade volim gledati jer se oni bore srcom a neki kao misimovic sto gledaju licni intres.

licni interes? jarane, za mene je jedan misimovic sto puta bolji od jednog brazze, koji nikad za reprezentaciju nije dao ono sto je mogao... i naravno neigra sa srcem... a jesi vidio misimovica protiv francuske i norveske? on jedan vredi vise nego neki 100 "brazzi" i drugi picki...
i jos nesto, on neigra za pasalica i ta sranja... pa zar mu je to potrebno, covjek igra u njemackoj, zaradjiva koliko hoce... mislis da igra za reprezentaciju zbog para?:rolleyes:

dobro reci mi, gdje je razlika izmedju ti mladih i jednog misimovica?
razlika je tu sto misimovic je izdajica i igro je za mladu repku srbije. a za bih igra samo sto nije ga tada htjela srbija. a ovi mladi su igrali i za u-21 i sada igraju za a-reku i nije recimo jednom dzeki nampalo ici igrati za cesku ili jednom ibisevicu sa sad ili salihovicu za njemacku.

licni interes? jarane, za mene je jedan misimovic sto puta bolji od jednog brazze, koji nikad za reprezentaciju nije dao ono sto je mogao... i naravno neigra sa srcem... a jesi vidio misimovica protiv francuske i norveske? on jedan vredi vise nego neki 100 "brazzi" i drugi picki...
i jos nesto, on neigra za pasalica i ta sranja... pa zar mu je to potrebno, covjek igra u njemackoj, zaradjiva koliko hoce... mislis da igra za reprezentaciju zbog para?:rolleyes:
eh pa da toga brazze nije bilo ta pisda nikada nebi zaigrala za bih. jer je brazzo njega preporuciju repki. ja kako razumijem za tebe su svi bojkottasi picke. pa taj brazzo nemora ni dati sve od sebe za repku jer on kada je tu bijo cinijo je po kvaliteti pola repke. a zasto je za tebe bolji misimovic 100 puta nego hasan? pa taj hasan je sve osvojijo sta se moze osvojiti. a sta je jedan misimovic osvojijo? transfer u nirnberg i to je sve i ako bog da tako ce i ostati. ali neka vas pasa i dalje jebe kako hoce jer mene nece. ali ko nije poruku bojkotasa do sada shvatijo taj je nece nikada shvatiti.

razlika je tu sto misimovic je izdajica i igro je za mladu repku srbije. a za bih igra samo sto nije ga tada htjela srbija.

eh to se nezna dali on igra za bih samo zbog toga sto ga srbija nije htjela ili jednostavno zato sto je htjeo... kao sto sam rekao za mene je misimovic bolji od jednog salihamidzica, i ako je igrao za srbiju...

eh to se nezna dali on igra za bih samo zbog toga sto ga srbija nije htjela ili jednostavno zato sto je htjeo... kao sto sam rekao za mene je misimovic bolji od jednog salihamidzica, i ako je igrao za srbiju...
pa ako je on tebi bolji meni nesmeta svako ima svoje misljenje tako i ti!
ali jednog misimovica porediti sa jednim hasanom je sramota. jer ono sto je hasan osvojijo misket nece nikada. i mislim ko sa 29 godina ode u juventus taj mora biti bolji nego neki koji sa 24 -25 godina napravi svoj vrhunski transfer u neki smjesni nirnberg.

eh pa da toga brazze nije bilo ta pisda nikada nebi zaigrala za bih. jer je brazzo njega preporuciju repki. ja kako razumijem za tebe su svi bojkottasi picke. pa taj brazzo nemora ni dati sve od sebe za repku jer on kada je tu bijo cinijo je po kvaliteti pola repke. a zasto je za tebe bolji misimovic 100 puta nego hasan? pa taj hasan je sve osvojijo sta se moze osvojiti. a sta je jedan misimovic osvojijo? transfer u nirnberg i to je sve i ako bog da tako ce i ostati. ali neka vas pasa i dalje jebe kako hoce jer mene nece. ali ko nije poruku bojkotasa do sada shvatijo taj je nece nikada shvatiti.

nisu za mene svi bojkotasi picke, barbarez, spahic, bajramovic, itd. sigurno nisu, za mene su picke ko neigra sa srcem i tako zauzima drugima igracima mjesto u reprezentaciju, koji bi mozda nesto vise napravali...

p.s. normalno da je salihamidzic dosta vise osvojio u evropi nego misimovic, ali mislio sam na reprezentaciju, misimovic je 100 puta dao vise za repku nego brazzo... i zato mi je i vise drazi...

Zurück
Oben