Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnien

Ein bisschen hobbylos kommt das schon rüber xD ich designe auch keine Flagge für die griechischen Zyprioten und schneide denen den Norden aus ihrer Flagge raus weil sie dieses als ihr Staatsgebiet betrachten.. es weiss doch jeder und sie selbst auch das es faktisch nicht ihnen gehört^^

- - - Aktualisiert - - -

Hmm verstehe. Wird Alkohlkonsum geduldet oder ist es eher verpönt ?
Die saufen dort alk wie wasser. Keine ahnung ob babicabasca je in bih war aber anscheinend nicht :lol:
Und das bosnier gegen den kommunismus sind ist ja sowas von falsch. Frag mal die leute nach tito, die meisten bosniaken mögen ihn. babicabasca hat keine ahnung oder ist so ein 16 jähriger mit traumvorstellungen von einem 2. saudi arabien.

Ben saf'mıyım da Türk bayrağı alacağım yanıma. Banja Luka'ya uğrama gibi bir niyetim yok, ben Saraybosna ve Mostar'i gezemek istiyorum.

Ama şunuda söylemem lazım şimdiye kadar tanıdığım çok Sırp arkadaşlarım oldu ve aslında hoş insanlar, siyasî konuları fazla açmadık ama yani bana karşı kötü düşündüklerini veya hakaret ettiklerini görmedim, duymadım.

Sırplar Türklere çok benziyor,benimde aynen senin gibi bir çok Sırp dostum var.Gayet Akılı ve çalışkan insanlar,diğer Balkan Toplumlarına benzemezler,Sırplar biraz çılgındır.Benim Yıllar önce,Almanyada tanıdığım eski Kiz Arkadaşım Sirptı yani Orthodoks,bunuda belirteyim.Geçen Yıl Sirbistanı ve Bulgaristanı gezme firsatım oldu,3 gün Sırbistanda kaldım.Bir çok insanla tanişma firsatım oldu,aşırı Milliyetçi olanlar dahil.Belki komik olacak ama bazi Sırplara baktığımda adeta Türkleri görüyor gibi oluyorum,kimisi Ruslara yakın hani daha "Slaw görünümlü" ama kimisi de aynı Türk gibi,tek farkları Orthodoks olmalarıdır.Ama dediğim gibi kimisi Aşırı Türk Düşmanı,genel olarak Sırp Toplumu Yabancıları özelikle Arnavut ve Türkleri pek sevmez.Bunun altını çizmek lağzım.Git gez dostum,yanısıra Makedonyayıda gezmeyi ihmal etme,Makedonya güzel bir Ülke.Orda yaşayan Türklerle tanışma firsatı bulursun belkide.

Zurück
Oben