indulgentia
Spitzen-Poster
takozvani "bosanski hrvati" su nista drugo doli obicnih vlaskih primitivnih seljacina...... dao bog da padne meteor i da od bosne ostane krater pun vode, bar cemo dobit jos obale!
Jao, kako si pametan.
takozvani "bosanski hrvati" su nista drugo doli obicnih vlaskih primitivnih seljacina...... dao bog da padne meteor i da od bosne ostane krater pun vode, bar cemo dobit jos obale!
salko_dinamitaš;3446270 schrieb:Dao Bog usćuhli smrade mješani da mi se posreći pa da mi to jednom neko kaže u facu
Usput ti jebem cijelu familiju, mrtvu i živu nabijem na svoj kurac smradu izdegenerirani makedonski.
Hvala doviđenja.
e sad vidi kako je kad se neko mjesa......ja bilo skim kad se svadjam ti upadas i mjesas se.salko_dinamitaš;3446276 schrieb:ko tebe šta pita, šta ti koji kurac moraš bit svakom loncu poklopac. ajmo, drum.
Dao Bog usćuhli smrade mješani da mi se posreći pa da mi to jednom neko kaže u facu
Usput ti jebem cijelu familiju, mrtvu i živu nabijem na svoj kurac smradu izdegenerirani makedonski.
Hvala doviđenja.
on je govno iz guzice........ :balkangrins:
Nicki, geh da lieber aus der Schusslinie^^straba struba
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen