Drobnjak
Top-Poster
to je to nikad nebi prizno ...
I jesi se uverio? rekao si da su ta sela koja sam ja nabrojao iskljucivo hrvatska, poslao sam ti link dokaz. I sta sad, koje bio upravu? a ribice ? Nemas poima o svom rodnom mestu.
to je to nikad nebi prizno ...
Zabole me djon dal ces ti nesto da priznas ili neces.to je to nikad nebi prizno ...
netrebas ti mene pitat sta ja mislim, ja ti govorim sta ja znam
1. te sela koje si ti nabrojio .. to nisu srpska... najvise u njima zivu hrvate
2. da bi bilo u svako zelo 1 crkva ipak bi bilo vise dzamija
3. u toj listi valu puno sela Brka naprimer (ima dio u Brcko sto se sove Brka a ima i jedno selo koje se sove brka i tu ima naj vise muslimana ...)
4. Muslimani se selu is sela u grad ...
5. ja sam tamo rodgen, idem svaku godinu po 2-3 puta tamo i ti mislis da imas vise pojma nego ja?
6. vidis li theardime? "zu viele Moscheen" ... oni tolko pravu da ce u 10 svako imat kraj kuce jednu dzamiju ...
7. banja luka je imala 16 dzamija (http://www.balkanforum.info/f58/fer...-2007-gebaut-bilder-videos-54833/#post1094328) a brcko nije mal grad .. i sad su puni para, da moze pravit kolko hoce ^^
8. mislim nebi mi trebali dalje ovo diskutirat, jer neces nikad priznad da sam u pravo ..... i da bi ti dao crno na bjelo ipak nebi prizno ... sato pisi sta hoces sa mene je thema zatvoren ...
9. hajd odi u brcko ... neces moc za jedan dan proc ...
I jesi se uverio? rekao si da su ta sela koja sam ja nabrojao iskljucivo hrvatska, poslao sam ti link dokaz. I sta sad, koje bio upravu? a ribice ? Nemas poima o svom rodnom mestu.
1. Atik-Savska džamija
2. Bijela džamija
3. Hadži-Pašina džamija
4. Azizija džamija
5. Begova džamija
6. Džamija Brka Stara
7. Džamija Brod
8. Džamija Čande
9. Džamija Čoseta
10. Džamija Gornji Rahić
11. Džamija Ivici (GIGANTISCH )
12. Džamija Maoča Nova
13. Nova džamija
14. Stara džamija
15. Džamija Ograđenovac
16. Džamija Omerbegovača
17. Džamija Palanka
18. Džamija Rašljani
19. Džamija Rijeke (wird gerade noch gebaut sollte Aug. fertig sein)
20. Džamija Šatorovići
Dosta ili?
Ima 2-3 kat. crkve a vise ort. crkve ... evo da ti pokazem par ...
Ovi su oko 6-8km od Centra (dge je Bingo Market)
(u srpski dio/znas na onu kartu sto sam crveno ukrusio)
Ovo ti je nova crkva .. nzenam tacno ali mislim 1999 ... musliman prodo mjesto
Ova je isto napravljena >1995
ima hljepe crkve u Brcko ... bitno mi je da nisu takve budale .... za bajram srpske markete su napisali Bajram mu Barek ^^
ali siguran sam da ima puno vise dzamija nego crkve ...
nema to mozes brzo saboravit .. vjeru mi
Theardname Brcko oder Brcko Distrikt? Brcko care samo Brcko ^^
znam da neces da vjerujes ni da cujes ali to ti je istina ... u sela nema puno dzamija ... tu ima naj vise kath. crkve (u sela)...
znas sta je jos gore? ima vise no 20 ja sam samo 20 sapiso
u brcko gradu nema 20 dzamija ..de nemoj lagat toliko ...
ima ima najvise 7-8 al nema ni tolko
hajd kad nemas pojma nemogu ti ni pomoc ....
hajd kad nemas pojma nemogu ti ni pomoc ....
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen