B
Bosanski Ljiljan
Guest
Haha i zato ide u Bosnu jel? Boli nekoga Pizda za njega i Kurve imas u svakoj Zemlji.U Njemackoj su Bosanke jos jedni od posteniji prema drugima
Pada zato idu!, samo ti i mnogi drugi to neznaju!, ko naprimjer i ovaj Dzeko koji ti se zahvalijo samo što neznaš!. Neslažem se sa ovim! > (Boli nekog Pizda za njega), pa da nekoga boli Pizda za njega? nebi ovako nešto onda ni dolazilo u Bosni i Hercegovini!, ja bi volijo da je ovo tačno! ali nije nažalosti!. Slažem se sa ovim! > (Kurve imas u svakoj Zemlji) ali ščime se opet neslažem stobom! > (U Njemackoj su Bosanke jos jedni od posteniji prema drugima), ja bi se slago stobom da si napiso! > (U Bosni i Hercegovini su Bosanke jos jedni od posteniji prema drugima) a ne u Njemačkoj!, u Njemačkoj je svaka prva "Bosanka" sa takvima zajedno ili bila zajedno nažalosti!. Zato sam ja i napiso ovo! > (pa tako da ne trebaju sada još i u Bosni i Hercegovini!.), razumiš?, kada već proslavljaju noći sa "Bosankama" u Njemačkoj!, pa tako da ne trebaju sada još i u Bosni i Hercegovini proslavljati noći sa "Bosankama"!.