Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Christentum bei Albanern

Vjen gjynah se ja ka prisht vetes punt. Tan jeten ka ponu me ngre Ameriken nga na dhe me pas mike te fort per mi ndihmua shqiptarve, dhe ne fund do fanatika deshten me myt amerikan ne amerik dhe si shqipetar ma gjaknzet i ka than qato fjal, se tan jeten ka ponu per nje pun, se kan desht do lopa katundit me prish. Ska dit as qka ka fol, po mashum ja ka kajt nanes vet se sa i ka ofendu myslimanet ne bosnje ose ne kosov.
Ai ka than"Neve duhet me na rrjep sikur milloshi ne ......srebrenice"
Na jemi te poshter
Na nuk e kemi meritu ndihmen e Amerikes
Ai kurkun nuk ka than,shqiptaret musliman duhet mi rjep,por prapseprap mut e ka ba.

Ai ka than"Neve duhet me na rrjep sikur milloshi ne ......srebrenice"
Na jemi te poshter
Na nuk e kemi meritu ndihmen e Amerikes
Ai kurkun nuk ka than,shqiptaret musliman duhet mi rjep,por prapseprap mut e ka ba.

Po mir e ki, aber in Srebrenica waren ja die Opfer nur Muslime und in Kosovo sind halt auch fast Muslime. Hätte er nur sich auf Kosovo bezogen, dann wären alle Albaner gemeint aber da er noch die Boshnjaken in Bosnien meinte, kann man meinen, dass er eher die Muslime meinte auch wenn er wie es aussieht einfach die Personen meinte, dennen Amerika geholfen hat.

O ai ashte ein Kreuzritter.
Edhe Anton Kqiren shume e done,mos i beso atije qka ka shkru.:hihi:
Mos um besofsh,vetum mu.

Po?

Mire qe me thua, se sa u pergatita t'e mbaj referat per Kanunin. :-)

Megjithse dallohet nje nostalgji e Gjin Tonikaj per religjionin, "atë kohë", ku burri kishte pantallonat (edhe fustanelen) veshur dhe s'duhej t'i ndaj me femrat.

Ich glaube ihm das gerne. Wer will Macht schon teilen. ;)

@ Gjin Tokaj
a) Ging an dich persönlich.
b) Schön nostalgisch erzählt. Die Romantik wäre DEINE Epoche. (Pytem sa kohe kane pasur bujqet e malsoret prane dhenve dhe capeve te meren me religjionin) :-)

MfG

@ Mbret Bardhyl

Ndoshta i ka ardh jeta ke fyti. Kush e di.. Ska marre ende falje?

@ LS____?

Ty te kam borxh nje pergjigje, por nuk e di me ne cilin thread.

Po?

Mire qe me thua, se sa u pergatita t'e mbaj referat per Kanunin. :-)

Megjithse dallohet nje nostalgji e Gjin Tonikaj per religjionin, "atë kohë", ku burri kishte pantallonat (edhe fustanelen) veshur dhe s'duhej t'i ndaj me femrat.

Ich glaube ihm das gerne. Wer will Macht schon teilen. ;)

@ Gjin Tokaj
a) Ging an dich persönlich.
b) Schön nostalgisch erzählt. Die Romantik wäre DEINE Epoche. (Pytem sa kohe kane pasur bujqet e malsoret prane dhenve dhe capeve te meren me religjionin) :-)

MfG

Veq hajgare ka ba Mbreti, po ne vertet asht se e foli mendimin tim. Po me fatkeq myslimanet e kuptojn gjithmon si ofendim vetem per ata. Une edhe Vatikanin etj. i shaj, por mka mbet prej do fanatika se i kam vra ne zemer se i kam myslimanet iri :lol:

Nejse, sidomos ne jeten buqsore njerzit jan ma te fetar, dhe sidomos ato baret dhe cobanet se rrin ner hije ti ra fyllit kan boll ka me mendu ^^ Po ne vertet se edhe Gjon Buzuku ne Mesharin ka shkrue, se me shkue ma shpesh ne mesh banorve e farmullise eti ^^ Une menoj e epoha ime eshte koha antike

@ Mbret Bardhyl

Ndoshta i ka ardh jeta ke fyti. Kush e di.. Ska marre ende falje?

@ LS____?

Ty te kam borxh nje pergjigje, por nuk e di me ne cilin thread.

Er hat sich entschuldigt, sogar auf RTK und gesagt es habe ihm sehr mitgenommen, was da passiert wegen dem Fastterroranschlag und er habe dann zuviel Emotionen in die Rede investiert ect. ect. Aber eben, so paar Cobans die seien Rede nie gehört oder verstanden haben hacken drauf rum, und so ein billiger Rapper aus Drenica, der von Unikkatil dermassen gedisst wurde, dass er kein Raplied mehr für Jahre machte, meinte er muss wieder gegen die Katholiken hetzen :lol:

Aber sonst ist er sehr mit den Muslimen in den USA verbunden.

Don Anton Kçira me vellezrit e vet musliman nentor 2009 - YouTube

Vjen gjynah se ja ka prisht vetes punt. Tan jeten ka ponu me ngre Ameriken nga na dhe me pas mike te fort per mi ndihmua shqiptarve, dhe ne fund do fanatika deshten me myt amerikan ne amerik dhe si shqipetar ma gjaknzet i ka than qato fjal, se tan jeten ka ponu per nje pun, se kan desht do lopa katundit me prish. Ska dit as qka ka fol, po mashum ja ka kajt nanes vet se sa i ka ofendu myslimanet ne bosnje ose ne kosov.

Ashtu asht.
E di se Amerika gjithëmonë ka qenë nga ana e Shqiptarëve por ne
të vertetën ata veq e kan për interesat e tyre. Çiau nanën krejtve,
tanë një mut janë... me Amerikë, më Zvicër, Gjermani, Itali kaja nanën
tanë një mut janë.

Dazu sagt man auch: "Mirëmengjesi interesi"... hooppppaaaaa luja Smajl Puraj, luja moreeeee.. :dancegelb:

Zurück
Oben