Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

CROATIENS ANTWORT AUF DIE SERBEN

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Kakvi Četnici protiv Hrvatske? U Hrvatskoj su živjeli 580.000 Srba i oni su Srbi, a ne Četnici, oni su imali svoju državu Krajinu! Nije JNA okupirala Knin, nego su Srbi već bili u njoj i organizirali Barikade, pa kasnije Republiku.. Jedino su u Vukovaru bili JNA, al u Kninu, Benkovcu, Obrovcu, Gračacu, Korenici, Lapcu, Vojniću, Vrginmostu, Glini, Dvoru itd. sigurno nisu!!

A jeli sada vidis zasto sam Video napravio, jer jednostavno me boli kad mi neko vrijedja moju domovinu. Jako sam s njom povezan.

Cro-DOmobran schrieb:
Jastreb schrieb:
Cro-DOmobran schrieb:
Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smisliti

Jesam, pravi Cetnik-Gardista! Bio sam Oficir u kraljevskoj Gardi! Za vreme rata sam bio pod komandom Draze Mihajlovica i ponosam sam na to!

Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!

Ma bio si ti kurac, a ne komadant.

Nauci da citas Gamade Fasisticki! Onda se ponovo obrati cestitim Ljudima.... 8) :lol:

Cro-DOmobran schrieb:
sada vidis zasto sam Video napravio, jer jednostavno me boli kad mi neko vrijedja moju domovinu. Jako sam s njom povezan.

Ti nisi tribao taj Video napraviti, sam si se spustio na veoma nizak nivo stime.. Nemoraš to da gledaš ili odbiješ takve stvari, šta te boli, to ti je Internet, tu svako može da stavi, šta god želi, šta god mu padne napamet!!

Jastreb schrieb:
Cro-DOmobran schrieb:
Jastreb schrieb:
Cro-DOmobran schrieb:
Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smisliti

Jesam, pravi Cetnik-Gardista! Bio sam Oficir u kraljevskoj Gardi! Za vreme rata sam bio pod komandom Draze Mihajlovica i ponosam sam na to!

Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!

Ma bio si ti kurac, a ne komadant.

Nauci da citas Gamade Fasisticki! Onda se ponovo obrati cestitim Ljudima.... 8) :lol:
Oficir...

Zurück
Oben