Ravnokotarski-Vuk
Gesperrt
Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?
Ravnokotarski-Vuk schrieb:Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?
Cro-DOmobran schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?
A sta hoces s time da kazes? Mislis da nebi branio svoju zemlju. Ja bi volio da ne dodje vise do rata. Jer smo svi naucili od toga. Ali ipak bi bio spreman! I ja neznam zasto ti sada pricas samo o ratu? Ne radi se u mome Videu samo o ratu! Nego i druge stvari!
Nabrojio sam zene, sport i prirodu.
Ravnokotarski-Vuk schrieb:Cro-DOmobran schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?
A sta hoces s time da kazes? Mislis da nebi branio svoju zemlju. Ja bi volio da ne dodje vise do rata. Jer smo svi naucili od toga. Ali ipak bi bio spreman! I ja neznam zasto ti sada pricas samo o ratu? Ne radi se u mome Videu samo o ratu! Nego i druge stvari!
Nabrojio sam zene, sport i prirodu.
Već pametnije počinješ da pišeš.. ali ako si ponosan na Oluju, ti sam znaš da je tamo protjerano 350.000 Srba, ja se ne ponosim na nikakve zločine, priznajem da sam patriota, da volim svoju zemlju, da bi i ja dao život za odbranu onoga što je moje, i to bi bilo moje ognjište!! 1991 smo bili dva puta protjerani u Ratu, zamislis DVA PUTA jednom iz kuće na moru u Zadru, a jednom iz sela u okolini BENK.. ako bi i ti do doživljavao isto nebi bio srjetan na to, vjeruj mi 100%! Ja sam tad još bio klinac, ali ako se pogleda na sve to što se desilo, onda je to, bez reći..!!
Cro-DOmobran schrieb:Ich hasse die Serben nicht, nur die Cetniks!
Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smislitiJastreb schrieb:Cro-DOmobran schrieb:Ich hasse die Serben nicht, nur die Cetniks!
Svaki Srbin je Cetnik! Gde si bio kada si trebao da branis lijepu nasu? Srao si u pelene. Mogao si barem "Cetnike" gadjati pelenama. A ni to ti nije uspelo.....looser-u fasisticki..
Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!
Jastreb schrieb:Cro-DOmobran schrieb:Ich hasse die Serben nicht, nur die Cetniks!
Svaki Srbin je Cetnik!
Cro-DOmobran schrieb:Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smisliti
Jastreb schrieb:Cro-DOmobran schrieb:Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smisliti
Jesam, pravi Cetnik-Gardista! Bio sam Oficir u kraljevskoj Gardi! Za vreme rata sam bio pod komandom Draze Mihajlovica i ponosam sam na to!
Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen