Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

CROATIENS ANTWORT AUF DIE SERBEN

Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Djeca :roll: Als die Serben gegen die Kroaten um Vukovar kämpften warst du noch flüssig, InternetBojovnik (CroDomobran), koji Dom ćes ti odbraniti, ako neznaš ni đe ti je mozak?

A sta hoces s time da kazes? Mislis da nebi branio svoju zemlju. Ja bi volio da ne dodje vise do rata. Jer smo svi naucili od toga. Ali ipak bi bio spreman! I ja neznam zasto ti sada pricas samo o ratu? Ne radi se u mome Videu samo o ratu! Nego i druge stvari!
Nabrojio sam zene, sport i prirodu.

Cro-DOmobran schrieb:

A sta hoces s time da kazes? Mislis da nebi branio svoju zemlju. Ja bi volio da ne dodje vise do rata. Jer smo svi naucili od toga. Ali ipak bi bio spreman! I ja neznam zasto ti sada pricas samo o ratu? Ne radi se u mome Videu samo o ratu! Nego i druge stvari!

Već pametnije počinješ da pišeš.. ali ako si ponosan na Oluju, ti sam znaš da je tamo protjerano 350.000 Srba, ja se ne ponosim na nikakve zločine, priznajem da sam patriota, da volim svoju zemlju, da bi i ja dao život za odbranu onoga što je moje, i to bi bilo moje ognjište!! 1991 smo bili dva puta protjerani u Ratu, zamislis DVA PUTA jednom iz kuće na moru u Zadru, a jednom iz sela u okolini BENK.. ako bi i ti do doživljavao isto nebi bio srjetan na to, vjeruj mi 100%! Ja sam tad još bio klinac, ali ako se pogleda na sve to što se desilo, onda je to, bez reći..!!

Cro-DOmobran schrieb:

Već pametnije počinješ da pišeš.. ali ako si ponosan na Oluju, ti sam znaš da je tamo protjerano 350.000 Srba, ja se ne ponosim na nikakve zločine, priznajem da sam patriota, da volim svoju zemlju, da bi i ja dao život za odbranu onoga što je moje, i to bi bilo moje ognjište!! 1991 smo bili dva puta protjerani u Ratu, zamislis DVA PUTA jednom iz kuće na moru u Zadru, a jednom iz sela u okolini BENK.. ako bi i ti do doživljavao isto nebi bio srjetan na to, vjeruj mi 100%! Ja sam tad još bio klinac, ali ako se pogleda na sve to što se desilo, onda je to, bez reći..!!

Mene moji roditelji nikad nisu ucili o Ustasama. Ja sam citao knjige i sve sam sam naucio sto je bilo itd.
Ja sam samo od mojih naucio da je rat u Hrvatskoj, jer i ja sam bio mali (godiste 1990), i samo sam znao da su Cetnici ratovali u Hrvatskoj protiv Hrvata! I to sam sve tada cuo i to mi je ostalo. I ja sam sam poceo biti ponosan sto sam Hrvat. Ja nisam znao, da su vecina Hrvata takvi. Ja sam usporedio Hrvatsku sa Njemackom. Ja sam u Hrvatskoj kao mali dijete bio slobodan. Ja sam vidio da je Hrvatska lijepa. More itd, to nemaju svi. Volio sam kad sam vidio Hrvastku zastavu. Jer je takodjer lijepa. Volio sam viditi nase dresove jet i oni su medju najlijepsima. I tako sam ja rano poceo VOLITI svoju Hrvatsku iako sam mozda tek imao svojih sest godina. Moji roditelji su me ucili da svoje volim a tude postivam.
Jer ja znam da i to moja vjera ocekuje. Da postivamo ostale ljude.
Ja sam bio razocaran kad sam cuo da su Ustase suradivali sa Hitlerom. Ja sam prvi put cuo tu rijec...neznam ni ja tocno. U glavno ucili smo o 2.svjetskom ratu, i ja sam zamrzio Hitlera kad sam to sve cuo sto je ucinio. Posle toga mi rodijak pprica da su Hrvati za Hitlera bili dobri. Aj tada me nije to tako zanimalo, ali sada mi je ipak zao, sto je tako bilo. Jer oni su trebali da samo Hrvatsku cuvaju, a ne da ubijaju civile.

Cro-DOmobran schrieb:
Ich hasse die Serben nicht, nur die Cetniks!

Svaki Srbin je Cetnik! Gde si bio kada si trebao da branis lijepu nasu? Srao si u pelene. Mogao si barem "Cetnike" gadjati pelenama. A ni to ti nije uspelo.....looser-u fasisticki.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!

Cro-DOmobran schrieb:
Znaciti si pravi CEDO! E takve kao tebe nemogu ni smisliti

Jesam, pravi Cetnik-Gardista! Bio sam Oficir u kraljevskoj Gardi! Za vreme rata sam bio pod komandom Draze Mihajlovica i ponosam sam na to!

Za Kralja i Otadzbinu!
Sloboda ili Smrt!

Kakvi Četnici protiv Hrvatske? U Hrvatskoj su živjeli 580.000 Srba i oni su Srbi, a ne Četnici, oni su imali svoju državu Krajinu! Nije JNA okupirala Knin, nego su Srbi već bili u njoj i organizirali Barikade, pa kasnije Republiku.. Jedino su u Vukovaru bili JNA, al u Kninu, Benkovcu, Obrovcu, Gračacu, Korenici, Lapcu, Vojniću, Vrginmostu, Glini, Dvoru itd. sigurno nisu!!

Zurück
Oben