Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

dürfen muslimische albaner skanderbeg als helden verehren?

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
ti je shqiptar? (nuk e di a man mjeker apo shamie)
sot edhe magjupi qka osht roma i thirr vetit shqiptar,

e din se qka jom ka tham
se si i thuni vetit shqiptari i vertet tjeter si thot vetit ashtu, qashtu po du me jav qit nermend se qka osht shqiptari

let keshin shkiet, se keto probleme vet i keni qit,

O trap!
Ku kari do me naj qit ti neve ndermend cka esht Shqiptaria, kur vet sdin me shkru Shqip? Ajde shko tash mso pak Shqip edhe me vone vje edhe i spjegon kto fillozofite e tua...

O trap!
Ku kari do me naj qit ti neve ndermend cka esht Shqiptaria, kur vet sdin me shkru Shqip? Ajde shko tash mso pak Shqip edhe me vone vje edhe i spjegon kto fillozofite e tua...

mos shaj ;)

uf po more qysh jo, a s'ki ku me ja ngjit tjeter kun ah?
haha
kombtaret e fort se ju kom un juve, e ketu ne internet shiti ju ketu se s'ka trima mat fort,

edhe pse se gjdo njeri e din se vehabistat musliman apo fanatiket musliman s'kan sen mas shpirti

ti je shqiptar? (nuk e di a man mjeker apo shamie)
sot edhe magjupi qka osht roma i thirr vetit shqiptar,

e din se qka jom ka tham
se si i thuni vetit shqiptari i vertet tjeter si thot vetit ashtu, qashtu po du me jav qit nermend se qka osht shqiptari

let keshin shkiet, se keto probleme vet i keni qit,
Ma mir mi than magjupit shqiptar se me te than ty shqiptar. Was ist mit dir los mann? Bist du ein Fantiker? Le ket pun e mos u shaj me shqiptar por shaj shkijet.

mos shaj ;)

uf po more qysh jo, a s'ki ku me ja ngjit tjeter kun ah?
haha
kombtaret e fort se ju kom un juve, e ketu ne internet shiti ju ketu se s'ka trima mat fort,

edhe pse se gjdo njeri e din se vehabistat musliman apo fanatiket musliman s'kan sen mas shpirti

Ty duhet met sha!
Natyrisht qe ja ngjes aty, po Shitesh ktu Shqiptari ma i fort n'toke e Shqip sdi me shkru!
Ça paska lidhje tash pse jam Musliman, nuk e du vendin tem? Krej Familjen Musliman i kam edhe prap se prap 20 Familjar tmi n'UÇK jan kan,
Ku je kan ti Trim i fort?

Ty duhet met sha!
Natyrisht qe ja ngjes aty, po Shitesh ktu Shqiptari ma i fort n'toke e Shqip sdi me shkru!
Ça paska lidhje tash pse jam Musliman, nuk e du vendin tem? Krej Familjen Musliman i kam edhe prap se prap 20 Familjar tmi n'UÇK jan kan,
Ku je kan ti Trim i fort?

a man ti shami ah?
qka mun di un ti s'ja ki nis keti themes,

n'koft se ki qef me u perlah me mu te pres manet s'ka pik problemi,
me shan ne shkrim pse se ne fjal te mija s'ki ku me ja ngjit haha
me fal veq erbärmlich,

na jemi kan ne koronic e ne meje kur osht kan lufta

Ma mir mi than magjupit shqiptar se me te than ty shqiptar. Was ist mit dir los mann? Bist du ein Fantiker? Le ket pun e mos u shaj me shqiptar por shaj shkijet.

a po thu ma mir i thirr ti turqit vlla se sa mu,
hehe ;)
s'ka problem qashtu siq kom menu un per musliman qashtu po delni,

un jom racist, se fanatik s'kom qysh me u kan,

mit den türken und inshallah noch weitere 500 jahre seite an seite kämpfen.:hotsun:

gut machst du das nur weiter so, damit alle sehen was für ein stolzer albaner du (ihr) seid, eine schande für unser blut nicht mehr und nicht weniger (ausser vielleicht das du garnicht unser blut besitzt oder eine mischung)

extra hina ne ket pun meju qit se s'jom tradhtar po me ju qit kunder kuj jom

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben