Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der EM 2008 Thread

• Ersteller Ersteller cro_Kralj_Zvonimir
  • Erstellt am Erstellt am
Ohhh mein Gott ich verstehe es nicht wie man so ein spiel verlieren kan.
Die kroaten hätten gewinnen müssen. Ich will es einfach nicht begreifen wie die Türken das noch geschafft haben:confused::confused:

Nichts desto trotz können die Kroaten stolz auf ihre Truppe sein. Die spielen wirklich gut.

Naja den Türken gönne ich es auch. Ich gratuliere Ryder dazu:D

Bilić: Nije kriv sudac, nije kriva ni loša sreća, krivi smo samo mi!

'Planirao sam da ćemo igrati u finalu', otkrio je izbornik. U svlačionici se i plakalo i ridalo: 'Loše smo reagirali na kraju'. Usput se još jednom naricalo za Eduardom...

"Loše smo reagirali u zadnjoj minuti, sami smo dali Turcima priliku da se vrate. Imali smo loptu, loše smo to izveli, napravili smo dvije pogreške u tim trenucima.

Sudac je samo čekao da netko izbije loptu iz kaznenog prostora, odmah bih svirao kraj. Vjerojatno i zato mi četvrti sudac nije dao da napravim izmjenu, vjerojatno je i on mislio da je sve gotovo", izjavio je dan nakon bečke tragedije Slaven Bilić i zaključio:
"Sudac ništa nije kriv, nema to veze ni sa srećom, sami smo krivi". Opisao je izbornik i kako je to izgledalo u svlačionici: "Bio sam tamo 20 minuta nakon utakmice. Tuga i jad. Većina je plakala, neki su i jecali i ridali..."
Odbio je nagađati o budućnosti reprezentacije. Čak nije otpisao niti kapetana Niku Kovača: "Prerano je sada pričati o tome. U ovom trenutku svi su u šoku, Modrić mi je rekao da će prestati igrati nogomet..."
Na 'karminama' je po tko zna koji put konstatirano kako jedan čovjek jako nedostaje: "Otkad nema Eduarda, imamo problem realizacije. Malo je takvih igrača kakav je Dudu..."

Bilić je otkrio kao je planirao da ćemo igrati u finalu, iako o tome 'ništa nije htio ranije govoriti'. Za kraj se fotografirao s novinarima i zaključio: "Strašno smo tužni jer se opraštamo od EURA bez poraza, ali iznimno sam ponosan na sve svoje igrače!"

Izvor: Sportske Novosti

ROSSIJA VPERED

Heute wird es eine richtige Schlacht geben, in der die rote Armee, die orange weghauen wird :mrgreen:

Mit dieser "tollen" Chancenverwertung wohl kaum (Pavlyuchenko). Wäre Pogrebnjak dabei, könnte man schon auf die Russen tippen ,aber ein Arshavin alleine wird gegen die Oranje auch nicht viel ausrichten können.

Mit dieser "tollen" Chancenverwertung wohl kaum (Pavlyuchenko). Wäre Pogrebnjak dabei, könnte man schon auf die Russen tippen ,aber ein Arshavin alleine wird gegen die Oranje auch nicht viel ausrichten können.

ich hoffe hiddink hat dagegen etwas unternommen (genauso wie Fatih Terim der seinen spielern in der halbzeitpause im spiel gegen die schweiz arschtritte gegeben hat :mrgreen:)
aber mit arshavin können die russen schon viel mehr mit dem ball anfangen als ohne ihn

Zurück
Oben