wenn ich ehrlich bin ... ich hab kein plan wer des ist
mal sehen.... vllt hat ers ja drauf
wenn ich ehrlich bin ... ich hab kein plan wer des ist
mal sehen.... vllt hat ers ja drauf
"Dragi navijači,
Otići iz kuće koja me je primila sa 14 godina..Teška i zrela odluka. Međutim, ta faza se završava, dolaze promjene. Sada imam isti entuzijazam i želju za igranjem i natjecanjem kao kada sam došao u Barcelonu kao dijete. Ta ambicija, entuzijam i okolnosti ovog sporta su me odveli u Munchen.
U Barceloni sam odrastao, kao igrač, ali kao i osoba. Zvuči kao fraza, ali to je zaista tako. Želim se zahvaliti svim zaposlenicima kluba. Ovaj klub i ljudi tu su mi dali sve, uz njih sam odrastao, sazrio i naučio puno toga i iz dobrih i loših situacija.
Saigrači, tehničko osoblje, zaposlenici, navijači, posebno vi navijači.. koji činite ovaj klub velikim u pobjedama i porazima. Svima vama, hvala za sve ove godine. Hvala onima koji su bili tu sa mnom u najtežim trenucima. Svu tu ljubav ponijeti ću sa sobom kroz svoju novu fazu. Sve sam ovo naučio još dok sam nosio crveno-plave boje. Prtljag koji sada nosim je dosta težak. To ću uvijek pamtiti.
I tebi Tito, kao velikom borcu...kao što smo rekli Abiju: "Kamenje na putu? Sačuvaj sve, jednog dana ćeš izgraditi dvorac", niko ne sumnja da nećeš uspjeti.
Zagrljaj svima i Visca Barca!"
Hat ihn messi vorgeschlagen,bestimmt oder? Warum entscheidet ein spieler über den trainer?:
Der muss schon was drauf haben,alle loben ihn.keine Ahnung, Martino war neben Luis Enrique am warscheinlichsten, ich denke nicht, dass Messi da entscheidend mitgewirkt hat an der Entscheidung. Er hat nur verlauten lassen, dass Martino ein sehr guter Trainer ist, soviel ich weiss.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen