F
Feuerengel
Guest
bcs schrieb:Also kurz zu meiner person bin geb. serbe aus sumadija....meine geb. stadt ist Kragujevac (herz serbiens/sumadija-s)..ja bin 18..... soweit so gut![]()
Willkommen!
Viel Spass noch hier im Forum...

bcs schrieb:Also kurz zu meiner person bin geb. serbe aus sumadija....meine geb. stadt ist Kragujevac (herz serbiens/sumadija-s)..ja bin 18..... soweit so gut![]()
SERBE schrieb:"begaj"![]()
![]()
![]()
vidi se da si seljacina,ja nemoram da bezim.ja bi reko ti da bezis za madjarsku,jel tako madjarsko ponasanje ne trebamo po srbiji.
ps: nisam ja iz krusevca da pletim carape.![]()
Jastreb schrieb:SERBE schrieb:"begaj"![]()
![]()
![]()
vidi se da si seljacina,ja nemoram da bezim.ja bi reko ti da bezis za madjarsku,jel tako madjarsko ponasanje ne trebamo po srbiji.
ps: nisam ja iz krusevca da pletim carape.![]()
sta je bre cigane? ja sam ti napisao pola rodovnika i poreklo, gde si mogao da vidis da sam srbin! a sta je sa tobom? pitao sam te odakle su tvoji, ... samo si poceo da se smejes kao konj i nisi mi mogao odgovoriti pitanje. bolje ti je da zacepis sa tim tvojim "forama" i da podvaljujes meni da sam madjar samo zato sto sam iz vojvodine! ja sam ti sve lepo rekao i dokazao i ako nije bilo potrebe, ali to ti nisi mogao majmuncino ciganska! dreckiger Möchtegernserbe!
I jos nesto... ja nisam sa sela! i da bi bio sa sela, nebi bio seljacina usrana kao ti..![]()
LOL!!! Srpska posla! 8)
Jastreb schrieb:sta je bre cigane? ja sam ti napisao pola rodovnika i poreklo, gde si mogao da vidis da sam srbin! a sta je sa tobom? pitao sam te odakle su tvoji, ... samo si poceo da se smejes kao konj i nisi mi mogao odgovoriti pitanje. bolje ti je da zacepis sa tim tvojim "forama" i da podvaljujes meni da sam madjar samo zato sto sam iz vojvodine! ja sam ti sve lepo rekao i dokazao i ako nije bilo potrebe, ali to ti nisi mogao majmuncino ciganska! dreckiger Möchtegernserbe!
I jos nesto... ja nisam sa sela! i da bi bio sa sela, nebi bio seljacina usrana kao ti..![]()
Dobojlija schrieb:hey Dejo zasto izbrisa ono sto si napisao bio![]()
SERBE schrieb:pusti madjara neka sere.![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen