Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

der neue...ich bin hier....

bcs schrieb:
Also kurz zu meiner person bin geb. serbe aus sumadija....meine geb. stadt ist Kragujevac (herz serbiens/sumadija-s)..ja bin 18..... soweit so gut ;)

Willkommen!
Viel Spass noch hier im Forum... :wink:

SERBE schrieb:
"begaj" :lol: :lol: :lol:

vidi se da si seljacina,ja nemoram da bezim.ja bi reko ti da bezis za madjarsku,jel tako madjarsko ponasanje ne trebamo po srbiji.

ps: nisam ja iz krusevca da pletim carape. :lol:

sta je bre cigane? ja sam ti napisao pola rodovnika i poreklo, gde si mogao da vidis da sam srbin! a sta je sa tobom? pitao sam te odakle su tvoji, ... samo si poceo da se smejes kao konj i nisi mi mogao odgovoriti pitanje. bolje ti je da zacepis sa tim tvojim "forama" i da podvaljujes meni da sam madjar samo zato sto sam iz vojvodine! ja sam ti sve lepo rekao i dokazao i ako nije bilo potrebe, ali to ti nisi mogao majmuncino ciganska! dreckiger Möchtegernserbe!

I jos nesto... ja nisam sa sela! i da bi bio sa sela, nebi bio seljacina usrana kao ti.. :wink:

Jastreb schrieb:
SERBE schrieb:
"begaj" :lol: :lol: :lol:

vidi se da si seljacina,ja nemoram da bezim.ja bi reko ti da bezis za madjarsku,jel tako madjarsko ponasanje ne trebamo po srbiji.

ps: nisam ja iz krusevca da pletim carape. :lol:

sta je bre cigane? ja sam ti napisao pola rodovnika i poreklo, gde si mogao da vidis da sam srbin! a sta je sa tobom? pitao sam te odakle su tvoji, ... samo si poceo da se smejes kao konj i nisi mi mogao odgovoriti pitanje. bolje ti je da zacepis sa tim tvojim "forama" i da podvaljujes meni da sam madjar samo zato sto sam iz vojvodine! ja sam ti sve lepo rekao i dokazao i ako nije bilo potrebe, ali to ti nisi mogao majmuncino ciganska! dreckiger Möchtegernserbe!

I jos nesto... ja nisam sa sela! i da bi bio sa sela, nebi bio seljacina usrana kao ti.. :wink:
LOL!!! Srpska posla! 8)

Jastreb schrieb:

:roll:

ja sad pisem da mi je Karadjordje deda,sad znas ko sam i sta sam. :roll: :lol:

Zurück
Oben