hm...fermiseniti bieetee.
zakaj to?
pa ti si razmel, kaj sem ja rekel
hm...fermiseniti bieetee.
Molim te zasto ne pises na hrvatskm?hm...
zakaj to?
joj mene jos, pa to je pravi hrvatski stari jezikMolim te zasto ne pises na hrvatskm?
joj mene jos, pa to je pravi hrvatski stari jezik
a ne mesani srpskim i drugima
hab i, šrajbfeler bruda, jugo kent kajn fau nur ef.hm...
zakaj to?
Pa ti si Njemac. Preporucujem da naucis govoriti otlican hrvatski. Ovo zahtjeva uljudnost prema nasim hrvatskim sugradjanima.joj mene jos, pa to je pravi hrvatski stari jezik
a ne mesani srpskim i drugima
Pa ti si Njemac. Preporucujem da naucis govoriti otlican hrvatski. Ovo zahtjeva uljudnost prema nasim hrvatskim sugradjanima.
Nije on Njemac, on je pravi ŠvaboPa ti si Njemac. Preporucujem da naucis govoriti otlican hrvatski. Ovo zahtjeva uljudnost prema nasim hrvatskim sugradjanima.
bravo hrvatskiPa ti si Njemac. Preporucujem da naucis govoriti otlican hrvatski. Ovo zahtjeva uljudnost prema nasim hrvatskim sugradjanima.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen