Ja es gibts viele Moschee in RS und Federacija.. Aber viele Moschee, sind gebaut wo die Kirche frücher waren.. Türke und Ihr habt viele Kirche kapput gemacht, verbrannt, und später Moschee gemacht. Vor dem 1400, gab es keine Moschee, auf Balkan.
Drobi,Du musst dich entspannen und was gegen deine moslem-abneigung tun.
Turci nisu kvarili puno crkva kako ti mislis nego su i jos pravili,bosanski muslimani su vladali u bosni i to nije bilo tako lose kako mislis,mi smo vas cuvali i nismo nikome dozvolili da vas diraju
Svaka vjera je dosla za istoka od neki araba,i krscana i muslimanska, kad su hrvati davno postali katolici tjerali su nas da budem i mi katolici,i to za nekoga debelog papa i za svabske franke,to su isto radili srbi zbog bizantina,i bosanski muslimani zbog turaka
Hocu da ti kazem svaku vjeru su nama donijeli iz istoka i dizali nas da se ubijamo zbog toga,ni jedna vjera nije nastala kod nas i od nas zato moras zaboraviti zu ideologiju sto smo svi pravli sranje,nije niko sve u svemu vise cist nego drugi,ali moras prestati ti i svi drugi zvati bosanske muslimane turcine,jel krscani su prvi nastali i prvi poceli ganjat i ubijati ljude,malo promjeni svoje misljene ako hoces da tvoja i moja djeca dobro zivu i da se gledaju kao brata,sta i jesmo i ako se ubijamo,opet smo svi braca,to moras razumiti i prestati vrijedzati ljude i ne samo ti nego svi