nemogu vise od smijeha
Pa vidi zemljace, ko' odraste na dinarskom krsu, taj ce i prezivjeti maksimirske i poljudske stjene
Zamisli sad scenariji, Markovic me predstavlja na pres-konferenciji: "doveli smo srpskog trenera sa vizijom"
novinari zatim pitaju: "je li je buduci trener stvarno srbin?"
Markovic: "da."
novinar:" jel' vi to ozbiljno?"
Markovic: "pa nikada nisam bio ozbiljni".
novinar: "jel' se uvodi ekavica u svlacionici"
Markovic: "to pitajte trenera"
buduci trener: "drugarice i drugovi, hvala vam na gostoprimstvu, mislim da cu imati dosta prilika uveriti se, je li je lepa vasa zaista toliko lepa koliko vi o njoj govorite, hvala na razumevanju"
novinar: "kako vi, kao covjek iz Dalmacije pricate ekavicom"
buduci trener: "pa neko mora glumiti srbina, vas prosli trener sa ikavicom nije vam doneo dosta srece"
novinar: "da li ce se vas sistem razlikovati od Bilicevog"
buduci trener" naravno, imam dva kursa vise od njega". Vec sam u glavi svojoj napravio novu ekipu. Sa ovakva dva rodjena napadaca svaka reprezentacija primace golove od nas, a da se obranimo protiv ekipa tipa Spanjolske potrebno nam je petorica u odbrani.No kao sto i sami znate i Srna i Pranjic mogu jako koristiti i u veznom redu, pa bi formacija zapravo bila 5-3-2 ili 3-5-2 , a da ne govorim da bi ih u tom slucaju napadali i kroz sredinu i po krilima i nema reprezentacije na svetu koja moze zaustaviti pasove sa svih strana prema Jelavicu i Eduardu, a koji ne promasuju. Jednog takvog napadaca kao sto su Jelavic i Eduardo je moguce zaustaviti, ali dvojicu nikako.
novinar:" hocete li pjevati "ljepu nasu"
buduci trener: "ako naucim tekst, razmislit cu"
Za dve godine, jasimo celi svet.