Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan Support-Thread !!!

• Ersteller Ersteller Sonny
  • Erstellt am Erstellt am
Wir brauchen mal neue, unverbrauchte Gesichter in der Politik!

35031706274.jpg

araplara kapi acik türklere kapali ..tayipe sok...........

450 Türkmen Aile Pasaportları yok diye Habur sınır kapısından alınmadı...
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Buaq2VvIgAA3Y6v.jpg

- - - Aktualisiert - - -

araplara kapi acik türklere kapali ..tayipe sok...........

450 Türkmen Aile Pasaportları yok diye Habur sınır kapısından alınmadı...

AKP Sii olduklari icin iceri almiyor ama yezidlere ve arablara kapi acik.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şu ana kadar Türkmen cephesine 110 milyon dolarlık yardım yapıldığını belirtti.

10525755_10152607937936368_2771025988185074148_n.png

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Türkmenler için hazırladığı yardım yüklü tırın uğurlama törenine katıldı.

Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Yıldız, Türkiye'nin her zaman Türkmenlerin yanında yer alan bir ülke olduğunu söyledi.

Türkmenlerin her zaman en büyük destekçisinin Türkiye olduğunu vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin dört bir tarafında Edirne'den, Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar bütün belediyelerimiz Türkmen kardeşlerimizle alakalı bu tür tırlarla yardım gönderdiler. Ben büyükşehir belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu Türkmen kardeşlerimize gösterdiğimiz hassasiyetin yalnızca bir parçası. Çünkü biz şu ana kadar Türkmen cephesine 110 milyon dolarlık yardım yaptık. Her ne kadar bunun tersine bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ve Türkmen kardeşlerimize karşı bizim kayıtsız kaldığımız şeklinde bir algı oluşturuluyor olsa da işin gerçeği öyle değil, işin doğrusu öyle değil."

Yav, he he

Size mi inanak, yoksa Türkmenlerin sözcüsünemi ;)

10570330_10152603730946368_1294424504983108292_n.png

Muhalefet biraksin Türkmenleri önce kendini kurtarsin, acinacak halleri var zavallilarin.

Zurück
Oben