kewell
Spitzen-Poster
onlar senin ve balta gibi kemalistlerden daha iyi müslüman.ondan pkk/ypg destekliyorsun dimi
onlar senin ve balta gibi kemalistlerden daha iyi müslüman.ondan pkk/ypg destekliyorsun dimi
Bak Tuaf,biz Osmanli torunuysak oda Selahaddinin torunudur,bu senin yaptigin ortak tarihimizi bilmemenden kaynaklaniyor.
Selahaddinin türklerle beraber haclilara karsi dinimizi sovundugunu bilirsin,onu kürt kimligi icin assaliyamazsin.
Bu vatan hepimizin,senin türk olman seni adam etmez,kulagina küpe olsun...
Bak Tuaf,biz Osmanli torunuysak oda Selahaddinin torunudur,bu senin yaptigin ortak tarihimizi bilmemenden kaynaklaniyor.
Selahaddinin türklerle beraber haclilara karsi dinimizi sovundugunu bilirsin,onu kürt kimligi icin assaliyamazsin.
Bu vatan hepimizin,senin türk olman seni adam etmez,kulagina küpe olsun...
Ben kürtleri destekliyorum bunlarin cogu pkk(yani dinsizlerle) alakasi yokselahaddin kendisini hic kurt olarak gormedi saten askerleri turktu..konu ama bu degil
bir musluman pkk/ypg teror orgutunu desteklermi ?
Uzun Adam Erdogan kadar basiniza tas düssün. Her boku ona atiyorsunuz.Son zamanlardaki politikaya körü körüne kanmamak lazım. Neredeyse kendi vatanımızda ''Türküm'' demek ayıp sayılıyor. Arap milliyetçiliği, kürt milliyetçiliği in, Türk milliyetçiliği out. Vatanı bedavaya vereceğiz elaleme...
Elhamdülillah ben Müslümanim dil,irk,ülke.. umrumda degil.
Erdogan kadar basiniza tas düssün. Her boku ona atiyorsunuz.
onlar senin ve balta gibi kemalistlerden daha iyi müslüman.
Kürt diye bisey yok arkadaslar kar da kat küt ediyor diye kürt diyorlar küt küt^^. Türkten Kürt cikardilar eine Art Malware um uns zu surpassen.
- - - Aktualisiert - - -
Ne bok olursaniz olun elinde sonunda sike sike türkce konusuyorsunuz yok bunun sunun torunu biz Türküz.
onlar senin ve balta gibi kemalistlerden daha iyi müslüman.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen