Balta
Journalist
aynisini pkk yapinca terrörist, jitem yapinca amcan oluyor.. gelde kürtlere hakverme simdi
kürtlere sokim yakinda göreceksiniz daha bir kac gün 12 yasinda pkkli geberdi leng kahraman polis.
aynisini pkk yapinca terrörist, jitem yapinca amcan oluyor.. gelde kürtlere hakverme simdi
pkkya mesafemi bilirsin ama beni biraz birak cocugu provake edeyim
iste bekledigim burdu sizin gözünüzde zatene bütün kürtler terrörist pkk sadece bahane sizin icinkürtlere sokim yakinda göreceksiniz daha bir kac gün 12 yasinda pkkli geberdi leng kahraman polis.
iste bekledigim burdu sizin gözünüzde zatene bütün kürtler terrörist pkk sadece bahane sizin icin
Yozgatlilar ermeni mi türk mi belli degil zaten Almanyada cogu yasayan yozgatli onun icin burada ihanet acik acik görebiliyoruz.
Kirsehir.Yavsak, senin ne oldugun bile belli degil, aydinlat bizi.
türkiye karistirmaya calisan gülenci israil ajani Israel: Meinungsmache als Studentenjob? | HyperlandYavsak, senin ne oldugun bile belli degil, aydinlat bizi.
kürtler birlikleri yaziyor orda peshmerga,ypg,pkk,fsa.. videolari
pkk ve kürtleride burda yeterince elestirdim yine hatalarini görürsem yaparim. aslinda türkiye az elestirdim, sen ve balta daha cok kötülüyorsunuz haber atip altina erdoganin sücu yaziyorsunuz vaybee ne vatan sevdasiymis sizdeki iyi olunca türkiye yapti kötü haber olunca erdogan yapti.hem muslumanim diyorsun hem kurt milliyetciligi ve teror orgutu propagandasi yapiyorsun..seni cakma musluman:
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen