Svaka cast danasnjoj momcad i svaka cast postovanom Ivkovicu za gubitak od 25 razlike. Alal im vera.
Boban Marjanovic errinnert mich voll an Slavko Vranes
Hajd nemoj me zajebavat i prestani lupetat...es geht nicht um Yu oder sonst was... kao narod nisu Spanjolci, jer su svoj narod, imaju svoju drzavu, svoju policiju, svoju politiku, svoj jezik, svoj zakon, svoje skole,svoje statute...jedino im nije dozvoljeno da postave nacionalnu ekipu. Pored toga vecina politickih partija katalonskog parlamenta i dan danas trazi nezavisnost te regione. Do diktature "Franca" su imali svoju drzavu i dosli pod okupaciju Spanije, eto pa ti sada gledaj.
Koji ti je kurac, kakvi državu ??!Boli me dupe za Španiju ili katalonce, igraju verovatno sasvim dobrovoljno za reprezentaciju, neznam čemu služi ta tvoja glupost o Kataloncima !!!
Ich werd mit Dir da jetzt bestimmt nicht weiter disskutuieren ! Das gehört Hier nicht her !
polako bice bolje protiv turske...![]()
uvjeren sam da je to ona klasicna rupa... i bolje da vam se sada desila nego kad bude bitno...
tursku ce te zgazit... mozda ne po rezultatu, ali ce to to rutinski i bez straha privest kraju...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen