Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Eurobasket 2011 in Litauen

ich bleib dabei gg die türken sind wir wieder favorit.
und dann sieht die vorstellung wieder viel besser aus.
wenn wir gewinnen sind wir im viertelfinale und fangen wieder bei 0 an.

Hajd nemoj me zajebavat i prestani lupetat...es geht nicht um Yu oder sonst was... kao narod nisu Spanjolci, jer su svoj narod, imaju svoju drzavu, svoju policiju, svoju politiku, svoj jezik, svoj zakon, svoje skole,svoje statute...jedino im nije dozvoljeno da postave nacionalnu ekipu. Pored toga vecina politickih partija katalonskog parlamenta i dan danas trazi nezavisnost te regione. Do diktature "Franca" su imali svoju drzavu i dosli pod okupaciju Spanije, eto pa ti sada gledaj.

Koji ti je kurac, kakvi državu ??!Boli me dupe za Španiju ili katalonce, igraju verovatno sasvim dobrovoljno za reprezentaciju, neznam čemu služi ta tvoja glupost o Kataloncima !!!

Ich werd mit Dir da jetzt bestimmt nicht weiter disskutuieren ! Das gehört Hier nicht her !

Jetzt gegen die Deutschen bin ich mal gespannt was Türkei macht. In den Vorbereitungsspielen gab es zwei Niederlagen, eine sogar sehr hoch für die Deutschen, aber da hat ja Türkei gegen jeden voll aufs Maul kassiert.

Ich denke wird sehr knapp. Auf keinen Fall wird Deutschland hoch gewinnen, eher verlieren.

Mislim da smo se prebrzo predali, naravno da Spanjolci imaju vecu kvalitet ali bilo je za mene neocekivano da igramo bez borbe. Ostao sam u pravu, jer sam juce vec rekao, danasnja pobjeda nije bitna, dakle Dudu je kol'ko izgleda danasnju ekipu tako ili tako na gubitak pripremio. Pored svega ovoga, slabi smo pod kosem, najspora ekipa na prvenstvu i danas smo u svim segmentima protiv Spance izgubili. Bojim se da su kroz ovu pobjedu Spanaca dosta samopouzdanja izgubili, jer vidjelo se nakon Francuske kako je na nas utjecalo.

Otvara se opet diskusija o iskljucenju Milicic-a, Radmanovic-a i ostalih NBA legioneraca...hmm

polako bice bolje protiv turske... :hotsun:

Nadam se brate i molim bogu da nam pokloni malo srece za ono sto su nas Turke prije god dana zajebali. Sta se tice igraca i trenera, jaci smo ali Turci su borbeni i ginu za Tursku dakle mislim da ce se utakmica protiv Turske u zadnjim trenucima zavrsiti. Vjerovatno ce i oni danas oslabiti protiv Svabe da bi protv nas zaigrali u najjacem sastavu.

uvjeren sam da je to ona klasicna rupa... i bolje da vam se sada desila nego kad bude bitno...

tursku ce te zgazit... mozda ne po rezultatu, ali ce to to rutinski i bez straha privest kraju...

uvjeren sam da je to ona klasicna rupa... i bolje da vam se sada desila nego kad bude bitno...

tursku ce te zgazit... mozda ne po rezultatu, ali ce to to rutinski i bez straha privest kraju...

Vjerovatno bi Spanci nas i ovako pobjedili ali maks. sa 3-6 razlike ali hocu da ti kazem, da smo dobili sta smo trazlil jer svi su znali, utakmica protiv Spanije je nebita i dakle se znalo, da cemo se danas u slabijem sastavu na terenu pojaviti, snagu cuvati itd. Meni je problem, sto je ta utakmica protiv Tursku dobila tenziju velikog Finala protiv jednog duznika,Tursku. Bice vrlo tesko i nadam se...

Zurück
Oben