Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Freundschaftsspiel: Republika Srpska - Serbien

Naprotiv, mislim da je Savez uradio pametnu stvar. Ovaj zahtjev je upućen s ciljem da se napravi razdor u našem nogometu i da se svi rezultati reprezentacije ponište kroz političke mahinacije. Da ne spominjem da je ovo urađeno s namjerom da se rasture protesti koji ovih dana traju u zemlji. U RS su sleđeni pri samoj pomisli da BiH ode na SP jer će to itekako privući građane tog entiteta državi, što vlastodršci žele izbjeći pod svaku cijenu. Zbog toga i ovaj cirkus.

Delegati su izbjegli zamku i dali suglasnost, vjerojatno kalkulirajući da će UEFA i FIFA zabraniti susret, što će se vjerojatno i dogoditi. Vjerujem i da će ljudi iz našeg Saveza i drugi ugledni bivši nogometaši, koji imaju utjecaja u tim organizacijama, iza zatvorenih vrata, također lobirati za negativnu odluku povodom ovog susreta. No i ukoliko se taj vašar odigra, ništa puno se neće dogoditi. Zapravo Srbija sebi uskače u usta jer bi takvim potezom otvorila vrata za utakmice tipa BiH - Sandžak, Albanija - Kosovo i slično. Dugoročno će takva utakmica najviše štetiti Srbiji. Političari iz RS će dobiti svojih 90 minuta predizborne kampanje, Srbija će samo potvrditi da je kanta za nabijanje koja može igrati jedino utakmice na livadama sa nepostojećim selekcijama jer ih niti jedna reprezentacija neće za protivnika. Za to vrijeme BiH će ići na SP i za pripremu kvalifikacionih susreta nam na noge u Sarajevo dolazi SAD.

I Hrvati su tulumarili po Hercegovini, uživali u bolesnom nacionalizmu i alkoholu i zbog toga ih je Škotska ponizila u sred Zagreba. Ista stvar i sa Srbijom. Ni jedne ni druge ne jede slučaj da im mi zabranimo te utakmice. Naprotiv, to im je želja. Ono što ih pojede jeste uspješna reprezentacija BiH. Zato ove provokacije istrpiti hladne glave. Sve će doći na naplatu, ali samo strpljivo i pametno. Naš uspjeh i totalna nezainteresiranost za njihove prljave igrice će zaboliti više nego bilo kakav protest ili zabrana.
:
 
Wenn ich mir das so recht überlege, ist es eine gute idee :-k

Wieso nicht noch ne mannschaft der federacija machen und dann spielt das rs team gg die federacija jedes jahr zwei oder vier mal... könnte die perfekte gelegenheit sein, für scouts der "grösseren" clubs wie zeljo, partizan, czbg, dinamo usw...
 
Zurück
Oben