Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Handball WM 2009 in KROATIEN

• Ersteller Ersteller Esseker
  • Erstellt am Erstellt am
redet doch keinen blödsinn, momak nema ni "h" od hrvatske.. er ist nislija und, wie schon erwähnt in france aufgewachsen.. wahrscheinlich hat i-ein trotel den wiki-eintrag geändert um mit seinem leben besser klar zu kommen..

die kinder haben serbische namen...nikola und luka.....ich glaube nicht das der vater kroate war aber kann sein.....hat jemand ne genauere quelle ausser wiki?

Äh serbische Namen??? Hahhahaahahahaha das sind internationale Namen du Depp...Ithakas, Deutsche, Ex-Jugos heißen so...ma da, to su bre srbi...:rolleyes: uff wie konnte ich das nur vergessen...

Karabatić: Hrvati žele da puknem!
Subota, 17. januar 2009. 17:33
Najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić razočaran je tretmanom koji ima kod hrvatskih medija na Svetskom prvenstvu, zbog načina na koji interpretiraju njegove izjave.

Francuski reprezentativac srpskog porekla rekao je da Hrvati žele da mu se osvete, jer su ih "galski petlovi" dva puta pobeđivali na Olimpijskim igrama.

"Pokušavaju da iskrive moje izjave o Hrvatskoj, kako bi malo zakuvali stvari. Žele da me navedu na tanak led, kako sam navodno nešto rekao o Ivanu Baliću, da bi on odgovorio", izjavio je Karabatić.

Rođeni Nišlija tvrdi da će hrvatski mediji i navijači na sve načine pokušati da ga isporovociraju, ali im neće pružiti to zadovoljstvo.

"Jedino žele da 'puknem' i to će pokušati i na terenu. Neću pasti na takve fore, biću pametniji od toga. Pobedili smo Hrvatsku dva puta na OI, to ih je razbesnelo i žele osvetu! Međutim, meni to nije ništa nepoznato, jer to navijači i rade. Glupo je nervirati se zbog toga", dodao je dvadesetčetvorogodišnji srednji bek Kila, koji je u karijeri još branio boje Monpeljea.

Karabati?: Hrvati ?ele da puknem! :: Mondo

Karabatić: Hrvati žele da puknem!
Subota, 17. januar 2009. 17:33
Najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić razočaran je tretmanom koji ima kod hrvatskih medija na Svetskom prvenstvu, zbog načina na koji interpretiraju njegove izjave.

Francuski reprezentativac srpskog porekla rekao je da Hrvati žele da mu se osvete, jer su ih "galski petlovi" dva puta pobeđivali na Olimpijskim igrama.

"Pokušavaju da iskrive moje izjave o Hrvatskoj, kako bi malo zakuvali stvari. Žele da me navedu na tanak led, kako sam navodno nešto rekao o Ivanu Baliću, da bi on odgovorio", izjavio je Karabatić.

Rođeni Nišlija tvrdi da će hrvatski mediji i navijači na sve načine pokušati da ga isporovociraju, ali im neće pružiti to zadovoljstvo.

"Jedino žele da 'puknem' i to će pokušati i na terenu. Neću pasti na takve fore, biću pametniji od toga. Pobedili smo Hrvatsku dva puta na OI, to ih je razbesnelo i žele osvetu! Međutim, meni to nije ništa nepoznato, jer to navijači i rade. Glupo je nervirati se zbog toga", dodao je dvadesetčetvorogodišnji srednji bek Kila, koji je u karijeri još branio boje Monpeljea.

Karabati?: Hrvati ?ele da puknem! :: Mondo

Passiert halt wenn ein kroate andere kroaten provoziert

in EM machen wir CRO fertig.

Aber ich war für CRO im Finale, die Fans haben mich beeindruckt irgendwie, alle im karrierten Dress.

Bei euch ist das immer so, ich meine das ein ganzes Stadion 20`000 Leute nur im karrierten Dress, treue Fans.

Hoćete li se na prvenstvu u Hrvatskoj osjećati kao na svom terenu? Otac vam se rodio u Hrvatskoj, u koju ne dolazite često zbog obveza koje imate.
- Znam da će me doći vidjeti rodbina iz Vrsina pokraj Trogira, tete i rođaci. Zbog toga ću se osjećati kao kod kuće, zašto ne? Moj otac je Hrvat i jednim dijelom osjećam se tako iako igram za Francusku.
U Osijek biste trebali imati i podršku mamine rodbine iz Niša, gdje ste i rođeni.
- I oni sigurno dolaze u prvom krugu, to im je blizu i dobra prilika da se vidimo.

o-ton karabatic
nur für dich legija

hier noch einmal eine aussage karabatic kurz vor der wm

Zurück
Oben