G
Gast829627
Guest
legija, schatz... bist du geknickt weil sein vater kroate ist
ein kroate der auf kroatien kackt und nach france abdüst um seine kinder serbisch zu erziehen....ist doch geil
legija, schatz... bist du geknickt weil sein vater kroate ist
die kinder haben serbische namen...nikola und luka.....ich glaube nicht das der vater kroate war aber kann sein.....hat jemand ne genauere quelle ausser wiki?
ein kroate der auf kroatien kackt und nach france abdüst um seine kinder serbisch zu erziehen....ist doch geil
Das erste Video is ja mal voller Fehler.
Zrinjski = immer noch ein Verein aus BiH
Edo Maajka
bosnischer Nationalspieler
Ciro = auch aus Bosnien (bosnischer Kroate)
usw.
Karabatić: Hrvati žele da puknem!
Subota, 17. januar 2009. 17:33
Najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić razočaran je tretmanom koji ima kod hrvatskih medija na Svetskom prvenstvu, zbog načina na koji interpretiraju njegove izjave.
Francuski reprezentativac srpskog porekla rekao je da Hrvati žele da mu se osvete, jer su ih "galski petlovi" dva puta pobeđivali na Olimpijskim igrama.
"Pokušavaju da iskrive moje izjave o Hrvatskoj, kako bi malo zakuvali stvari. Žele da me navedu na tanak led, kako sam navodno nešto rekao o Ivanu Baliću, da bi on odgovorio", izjavio je Karabatić.
Rođeni Nišlija tvrdi da će hrvatski mediji i navijači na sve načine pokušati da ga isporovociraju, ali im neće pružiti to zadovoljstvo.
"Jedino žele da 'puknem' i to će pokušati i na terenu. Neću pasti na takve fore, biću pametniji od toga. Pobedili smo Hrvatsku dva puta na OI, to ih je razbesnelo i žele osvetu! Međutim, meni to nije ništa nepoznato, jer to navijači i rade. Glupo je nervirati se zbog toga", dodao je dvadesetčetvorogodišnji srednji bek Kila, koji je u karijeri još branio boje Monpeljea.
Karabati?: Hrvati ?ele da puknem! :: Mondo
nur für dich legijaHoćete li se na prvenstvu u Hrvatskoj osjećati kao na svom terenu? Otac vam se rodio u Hrvatskoj, u koju ne dolazite često zbog obveza koje imate.
- Znam da će me doći vidjeti rodbina iz Vrsina pokraj Trogira, tete i rođaci. Zbog toga ću se osjećati kao kod kuće, zašto ne? Moj otac je Hrvat i jednim dijelom osjećam se tako iako igram za Francusku.
U Osijek biste trebali imati i podršku mamine rodbine iz Niša, gdje ste i rođeni.
- I oni sigurno dolaze u prvom krugu, to im je blizu i dobra prilika da se vidimo.
o-ton karabatic
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen