Endlich der erste Schuß mit einem der besten Luftabwehrsysteme der Welt
Οι λεπτομέρειες: Δε χρειάστηκαν το δεύτερο S-300PMU1/TOR-M1 (Βίντεο)
Με απόλυτη επιτυχία και καταστροφή του στόχου («splash») έγινε νωρίτερα σήμερα στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ-NAMFI) η πρώτη βολή επί ελληνικού εδάφους του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-300PMU1, σχεδόν 14 χρόνια μετά την απόκτηση του, έστω και με έμμεσο τρόπο (μέσω Κύπρου), από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, και ειδικότερα την Πολεμική Αεροπορία.
Το προσωπικό της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων (11 ΜΚΒ) της εδρεύουσας στο Ηράκλειο της Κρήτης, 126ης Σμηναρχίας Μάχης (126 ΣΜ), εξετέλεσε με απόλυτη επιτυχία τη βολή η οποία σηματοδοτεί και την πλήρη επιχειρησιακή ενεργοποίηση του συστήματος στο πλέγμα της ελληνικής αντιαεροπορικής άμυνας με γεωγραφική ευθύνη έναν εξαιρετικά σημαντικό τομέα για πολλούς και αυτονόητους λόγους.
Σε ότι αφορά τη βολή και τη διαδικασία της, η μέγιστη ταχύτητα κίνησης του στόχου είχε οριστεί στα 420 χιλιόμετρα ανά ώρα, το ύψος πτήσης μεταξύ τριών και έξι χιλιάδων ποδών (914 ως 1828 μέτρα), ενώ η μέγιστη απόσταση κίνησης του (σε σχέση με το ΠΒΚ προσδιορίστηκε στα 70 χιλιόμετρα. Η προσβολή («splash») του στόχου έγινε σε high aspect μεταξύ 30 και 20 χιλιομέτρων.
http://www.defence-point.gr/news/?p=91463
Griechenland ist in diesem Gebeit führend in der Region, Griechenland besitzt
MIM-104 Patriot PAC-3 und
S-300PMUI und andere Systeme wie Crotale , Tor M1 für niedrigere Höhen.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen