Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Izet Nanic - einer der größten Helden BiHs

• Ersteller Ersteller hamza m3 g-power
  • Erstellt am Erstellt am
Mojem misljenu su Sandzaklije najvise porijeklom od Albanski Plemena i od Plemena istocne Crne Gore a poslen iz krajeva Hercegovine ali da je neko iz Krajine doso dosat nisma cito ima poneke dze pise "dosli iz Bosne" ali nikad ne pise Krajina.

To je moje misljene

Raspadom Ilirije od strane Rimljana i asimilacijom od strane slovenskih doseljenika u ogromnoj mjeri je doprinio gubljenju tadašnjih Ilira koji su živjeli na našim prostorima, a naročito u Bosni i Sandžaku gušće nego u drugim dijelovima. Raspadom Rimskog carstva mnogi narodi su se dali organizovati i formarati svoje države i državice. U velikoj mjeri asimilirani Iliri, kojih je bilo na prostorima današnje Bosne ponajviše, a zatim i na drugim okolnim prostorima među kojima se ističe i Sandžak, su se počeli nacionalno rehabilitovati. Naročito Iliri Bosne, jer su oni po najviše izdržali dugotrajnu asimilaciju. Oni, prema historičaru i caru Konstantinu Porfirogenetu osnivaju državu Bosnu.

Ko hoce listu o tima prezimena i nihnjo Porijeklo poslacu mu Link preko PN.

Raspadom Ilirije od strane Rimljana i asimilacijom od strane slovenskih doseljenika u ogromnoj mjeri je doprinio gubljenju tadašnjih Ilira koji su živjeli na našim prostorima, a naročito u Bosni i Sandžaku gušće nego u drugim dijelovima. Raspadom Rimskog carstva mnogi narodi su se dali organizovati i formarati svoje države i državice. U velikoj mjeri asimilirani Iliri, kojih je bilo na prostorima današnje Bosne ponajviše, a zatim i na drugim okolnim prostorima među kojima se ističe i Sandžak, su se počeli nacionalno rehabilitovati. Naročito Iliri Bosne, jer su oni po najviše izdržali dugotrajnu asimilaciju. Oni, prema historičaru i caru Konstantinu Porfirogenetu osnivaju državu Bosnu.
mein herz schlägt grad 500km/h :D das erzähl ich morgen auch allen opfern die sagen wir sind slawen.. :)

stimmt,er hat keine ahnung und dann kommt noch dummheit dazu aber wenigstens ist er manchmal witzig,auch wenn er den echten sandzaklijas schande macht ;)

Valjda sam ja tebe dosta dokaza poslo a ti nisi mi vratio odgovor na sve one Slike i na onaj Artikal :cool:

das hat nichts damit zu tun... u sandzaku je 10-20% albanaca pobosnjaceno... znaci bosnjaci nisu him dali posao , nisu him dali zemlju niti zraka da disu itd. tako da su se albanci asimilirali... a albanci njima ubijek pricaju obrnuto, pa oni njima vjeruju.
vidis da su bosnjaci poludili. svadjaju se medjusobno, imaju 20 stranaka pa cak se i svadjaju za porijeklo sram nas bilo.... a to je sve tako zato sto smo naivni i zato sto vjerujemo u lazove kao sto vjeruje ovaj ali pasha na primjer i laz.

@ ali pasa : ono za sandzak bosnjaci iz krajine i tako dalje necu ti vallah sad objasniti, ako bi imao vise vremena sve cu ti objasniti, pa ces saznati mnogo vise. i neces vise vjerovati u lazove.

Valjda sam ja tebe dosta dokaza poslo a ti nisi mi vratio odgovor na sve one Slike i na onaj Artikal :cool:

gluposti si poslo i njihovu propagandu skojom su tebe i takve jebali a boli me kita sta ti hoces da budes i kome jaja lizes,samo nemoj pricati da si bosnjak;)

Naja, das Slawische können wir jetzt nicht ganz leugnen, das sind wir ja auch zum Teil.;)
du sagst es: zum teil.. das reicht mir schon aus um bei meiner meinung zu bleiben :D

P.S. poslo sam ti freundschaftsanfrage bei FB preko profila od mog brata, also nicht ablehnen, ja sam :D

Zurück
Oben