Junuz_Đipalo;3726580 schrieb:termin 'ljeb' je koristen u ovom kontekstu kao figurativna rijec za rad i blagostanje.
nazalost, doslovnim tumacenjem, te daljnem uvazavanju mog odgovora na krivoj prepostavci s tvoje strane, nisam u stanju da odgovorim na adekvatan nacin.
naprosto pricas o jabukama dok moja malenkost prica o kruskama (oprez: figurativno metaforicno znacenje). duboko sam uvjeren da si uvidila problematiku,
kao sto sam ja uvidio siromasan pokusaj provokacije. jer, sarajevo je multietnicarsko. ili. ipak nije? sta li ljudi misle na istocnom djelu sarajeva? jel se njihovo misljenje uvazava?
pitanja pitanja, nidje odgovora. a sta ako nas forumski svabo-dosadnjakovic provede svoju anketu upravo u kvartu ores? ili recimo stup? dal bi te njegov sazetak dogadjaja u glavnom gradu be i ha,
koji temelji na odgovorima i dusevnom stanju 'krive' (opaska) populacije istog, zadovoljija? dal bi ga, dapace, uvazila? nebi sacekajmo odluku zalbenog suda.
bolje receno, sacekajmo daljnju sudbinu be i ha. hvala i dovidjenja.
srdacno
j. đ.
da si razumio zašto ja pitam Švabu nebi pisao ono što si pisao. Nigdje nisam vidila problematiku isto tako nisam provcirala, da sam htjela provocirat odazvala bi se puno ranije.