Junuz_Đipalo
Top-Poster
Valjda osjecam taj cudan miris turbohrvatina i preko mreze, bez obzira na sinhrono multiplexiranje putem SDH, prebacivanje na asinhroni modus i sve nazad do IP-Uplinka. Ali iskreno: Malo zadovoljavam niske zahtjeve, trazeci disharmoniju.
Da da...i taj moralni prstic od nekoga sto sa "kme" "kme" uz odredjene komentare izrazava cudjenje, implicirajuci da krmad nisu zahvalna. I pred ekranom ili u baru ce svako dobiti onaj jezik, sto ga sam izabere. Ti si izabrao...
Mene zanimaju argumenti, izvori i s time covjek moze doci do zakljucaka, izvora pa cak i novih pogleda. Ali ok je, vidim da je to previse zahtjevno.
A tu knjigu posalji prije tiska, iskreno me zanima....D
moje kme kme ne znaci da se bilo ko bilo kome mora zahvalit, izvinit ili sta ja znam. stvar je prilicno jednostavna: nema s nicije strane crno bijelo. jednostavno nema te je moje 'kme' odgovor na tvoje 'ja znam sve i u svakom pogledu sam u pravu'-drzenju. prilicno je jednostavno shvatit. moj stav je nekima mozda poznat, mozda nije, a nit ga ja moram bilo kome iznosit. stvarno, ali stvarno, iman drugih briga nego se nepoznatim ljudima raspravljat preko ekrana. to ti mores razumit, a i ne moras.
do tiska je jos dug put. jako dug. mozda ti stvarno posaljem idejni primjerak, koji vec djelomicno postoji u pdf-u. tematika je prilicno prosta i jednostavna i vise za kolekcionarske svrhe, ali bez obzira, to je cudo jedno koliko ljudi kroz to sve upoznajes (i ne samo kolicina ljudi, vec kvalitet), kakve price cujes pa cak i slike ili videozapiske vidis. to nema ni u jednom clanku na internetu ili nekoj knjizi