Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Josip Broz Tito ein Held oder Verräter

Bisschen Scheiße von dir Cvrcak, Tito als Kinderschäner zu bezeichnen.
Es ist ja auch selbst scheiße. Dieser typische verwestlichte Balkaner ohne jegliche Ehre und Würde. Soetwas kennt er nicht und ist ihm auch nichts wert. Leute lächerlich zu machen, die in den Krieg gezogen sind, um seinen nachkommenden Arsch ein besseres Leben zu bereiten

Srbi su uvijek stradali zbog lakovjernosti, naivnosti i gluposti. Ako je zlocinac Tito bio "otac" srbima, tj. vjerovati u takve bajke iz 1001 noci, onda i nismo drukciju sudbinu zasluzili.

Vidim da si mnogo pametan, ali nemoj ti meni opet sa strane tim glupostima. Jeste Tito je kriv za danasnji Kosovo-Problem, podjelio Srbiju na 3 dijela uzeo nam snagu al smo mi Srbi jedino neko i nesto po Titovom vlasti bili. Tito je mrzio Cetnike ko sto je i mrzio Ustase, nije nas uopste razlikovao. Ja sam jos rodjen u SFRJ-u i veoma mi je zao da ja nisam imao priliku da zivim u toj dicnoj Jugoslaviji.

Tito je stvorio zemlju, koja je bila od svih drzava postovana. Bili smo politicki i ekonomski jaki. Dobro na kraju nam zbog nationalizma ekonomija i sve najebalo ali ipak je svak covjek za nas na ovom svijetu znao. Siptari,Rumuni,Madjari,Bugari svi oko Jugoslavije su se ubijali da dobiju nas pasos.

Tito je stvorio zemlju, koja je bila od svih drzava postovana. Bili smo politicki i ekonomski jaki. Dobro na kraju nam zbog nationalizma ekonomija i sve najebalo ali ipak je svak covjek za nas na ovom svijetu znao. Siptari,Rumuni,Madjari,Bugari svi oko Jugoslavije su se ubijali da dobiju nas pasos.

Bitte übersetzen:icon_smile:

Zurück
Oben