B0šNjAk;1647241 schrieb:Pa to je opste poznato i maloj djeci kad su Bosnjaci presli na islam![]()
a sto vi to pricate samo maloj djeci?...znas da oni sve vjeruju...
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
B0šNjAk;1647241 schrieb:Pa to je opste poznato i maloj djeci kad su Bosnjaci presli na islam![]()
smece samo smece....kakav je to profesor "Muhamed Filipovic", kad mu je ime muslimansko a prezime srpsko. To vam covjek o poriijeklu Bosnjaka prica, sto potice od Srba...
hmmm die frage müsste eher lauten "kad su muslimani postali bosnjaci"?
Znaci ja kao Bosnjak, dam ime svom djetetu npr. Marko moje djete nije vise Bosnjak?
A dobro znamo da su Bosnjaci bili nekad hriscani, samo to nije bila ni Pravoslavna i Katolicka crkva
Tako da pravo na imena/prezimena imamo i mi
Znao sam da je i Cro Cop Srbin i vjerovatno je bio Filip 2 aleksandrin babo isto srbin,de nam vise pricaj o tim bajkama,volim se smijati![]()
Dobro ne mora biti srpsko prezime, moze i hrvatsko biti, ali je sto posto hriscansko prezime, sto nista nema sa Bosnjacima.
hmmm,eine interessantere frage könnte lauten "kad su postali bosanski katolici bosanski hrvati"
Imena se mjenaju,krv i porijeklo ostaje,nekaze niko da je ime bosnjacko a nije ni hrvatsko ni srpsko i vi ste ta imena od drugi dobili,uvijek isto sranje serete,ne znam sta imate od toga
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen