Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kako su Bošnjaci postali Muslimani? - Muhamed Filipović

Da to se desilo na prostoru Srbije i Hrvatske, zanimljivo gledat kako se ponosis nastankom svoje drzave i svoje nacije, koja je na balkanu zasnovana na etnickom erivanju i genocidu..

Upravo sto na prostoru BIH tako nesto preci vasi nisu uspjeli uradit, to pokazivaju mnogi pohodi na Bosnu, s Srpske i Hrvatske strane;)
I to kroz decenije..

Hajde mi pokazi dje se ja time ponosim. Dobro bi ti trebao znati, da je taj proces naseljavanja u to vrijeme bio sasvim normalan. Eto braca Turci su na isti nacin se na Balkan naseljavali.

Mi smo uspjeli 500 god zivjeti u paklu, u mracnoj sobi bez prozora i izlazka, i opet smo ostali isti takvi kakvi smo rodjeni...;)

Eminem aka Rabitt hat gerade Free World gefickt und jetzt lassen unsere Forumshistoriker die Hosen auch mal wieder runter und setzen sich dem Gelächter aus:grin:

B0šNjAk;1647431 schrieb:
U periodu od 500 godina, da je godisnje na islam prisilno prevedeno 10.000 ljudi, koliko bi Srba bilo pravoslavno?
Jer ipak Turci su bili tako losi, il islam il smrt;) A nikako da skopcam Srba ima jos uvjek ( znaci nije bilo smrti ) a jos su i pravoslavni, nesto tu nestima?:confused:
pitaj hitlera kada je upao u Jugoslaviju i Francusku, kako to da nije sviju usmrtio :birdman:

ili pitaj rimljane

jebo li te ja u mozak tvoj bolestni, znas negirati ubojstva i prigusenje osmana, a nisi tako hrabar kad je prica o Srebrenici i ratnoj situaciji Sarajeva

Zurück
Oben