Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kako su Bošnjaci postali Muslimani? - Muhamed Filipović

problem naseg muslimanskog naroda u bosni je, da mi izbjegavamo istinu, i jos slusate tog muhameda filipovica? sta drugo srbi da kazu? ko ce njemu vec povjerovati? jedini koji su ukapirali su vjerovatno kusturica, lepa brena, pokojni nino ili armenulic..

pola bosanski pravoslavac=takozvani Bosanski Srbin=100% Bosnjanin

P.S.CCCC 4 Life=(Samo Sex Srbina Spasava=Bolje jebi nesto nego da po internetu Glupandziju glumis)^^

batko znam da ti je tesko, kad cujes ovake rijeci od nas ovdje, ali si polusrbin i imas pravo ako hoces da budes srpski vojnik i da se boris za svoj narod...:hotsun:

Ovo je nevjerovatno, kako se prevrce povijest i stvaraju lazne teorije

Upravu si,to su Srpskohrvati za vrijeme jugoslavije naucili a Istinu se nemoze da unisti,neboj se jarane,zna se da nas samo lazu i praznu propagandu seru a ipak je Dokazeno da su bosanci uvijek tu bili i da su po porijeklu jedan narod;)

pola bosanski pravoslavac=takozvani Bosanski Srbin=100% Bosnjanin

P.S.CCCC 4 Life=(Samo Sex Srbina Spasava=Bolje jebi nesto nego da po internetu Glupandziju glumis)^^

ti vjerovatno nisi ni posto pravoslavac cim izvodjavas ovde neke gluposti i laz:rolleyes::rolleyes: (..)

a drugo jel ti potrebno ovdje vrijedjati? samo sex srbina spasava? boze ti sacuvaj jos ni posto kulture nepostoji u tebe..

Hajde mi pokazi dje se ja time ponosim. Dobro bi ti trebao znati, da je taj proces naseljavanja u to vrijeme bio sasvim normalan. Eto braca Turci su na isti nacin se na Balkan naseljavali.

Mi smo uspjeli 500 god zivjeti u paklu, u mracnoj sobi bez prozora i izlazka, i opet smo ostali isti takvi kakvi smo rodjeni...;)

Ada jeste 500 Godina ste ziveli u pecinu i niste izlasili tu ste i jeli i sadili povrce i cuvali svinje i sadili Weizen za branso kako bi poslen pravili hleb i krstili se i tu su se radzala deca i ponoci ste trcali iz jedne pecine u drugu da trazite da se zenite i udajete i tako dalje i to sve bez sunca bez prozora kuku..... i to preko 500 Godina i to preko 16 Generacija :rolleyes:

Zurück
Oben