Mastakilla
Gesperrt
Ovo je nevjerovatno, kako se prevrce povijest i stvaraju lazne teorije
XXXLOOOLXXX Onda sad nebi mi pisali s`tobom
ok polusrbine...
pola bosanski pravoslavac=takozvani Bosanski Srbin=100% Bosnjanin
P.S.CCCC 4 Life=(Samo Sex Srbina Spasava=Bolje jebi nesto nego da po internetu Glupandziju glumis)^^
Ovo je nevjerovatno, kako se prevrce povijest i stvaraju lazne teorije
pola bosanski pravoslavac=takozvani Bosanski Srbin=100% Bosnjanin
P.S.CCCC 4 Life=(Samo Sex Srbina Spasava=Bolje jebi nesto nego da po internetu Glupandziju glumis)^^
batko znam da ti je tesko, kad cujes ovake rijeci od nas ovdje, ali si polusrbin i imas pravo ako hoces da budes srpski vojnik i da se boris za svoj narod...![]()
Hajde mi pokazi dje se ja time ponosim. Dobro bi ti trebao znati, da je taj proces naseljavanja u to vrijeme bio sasvim normalan. Eto braca Turci su na isti nacin se na Balkan naseljavali.
Mi smo uspjeli 500 god zivjeti u paklu, u mracnoj sobi bez prozora i izlazka, i opet smo ostali isti takvi kakvi smo rodjeni...![]()
Hahahaha necu nisu mi dali Sajkacu pa sam sad Turban obuko i bolje mi i stoji,vrati se u Bosanski Red,to je tvoje:icon_smile:
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen