Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kako su Bošnjaci postali Muslimani? - Muhamed Filipović

Warum kommst du immer mit so unnötigen Beiträgen?
Was hat das mit Nazis zu tun? Sobald man sich mal auf serbischer seite äussert wird man gleich als nazi gleichgestellt?
(ausserdem glaube ich war die SS Handzar faschistische Bewegung, und nicht die von Draza Mihailovic:rolleyes:)...

naja wenn man dzekos meinung nicht ist, ist man gleich automatisch ein kind, dumm, nazi, mörder, faschist, kriegsverbrecher, ustasa, cetnik...u.s.w :rolleyes:

ja mogu samo da ponavljam, svi vi koji vijerujete da su osmanlije dosli sa cvijecem u Bosnu imate samo da se stiditite, vi ste sramota i sramotite sam naziv "bosanac"

Mozete te se poredati pored onih koji vijeruju u karadzica i mladica, u red izdajica

Zuletzt bearbeitet:
Ona ko i moji znaju da su 100% Bosanci,kaze se Bosanski Srbi zbog vjere,tako je danas i ok je a kad pricam ozbiljno s`ujkom na primjer i on kao i svi pametni znaju da su Bosanci jedan narod i da bi tako trebalo da bude,bez nacionalista i da se na vjeru gleda. 1 mjesto je i za njia Bosna 2.mjesto dolazi Srbija i tako je i kod mene i na 3.mjestu su Hrvati isto moji sto smo vecinom slicni a nemore se reci da su bosanci srbi ili Hrvati po Porijeklu sto nije istina jarane

ok tvoje misljenje imam da akceptiram...

Alijin (Sandzaklija) < --- i tu nisam odrasto

Hercegsrbzija (Crno Gorac koji odrasto u Bosnu)

Nisam ni rekao da sam Bosanac :D

A za drugo Sandzaklija nije nacionalnost. Cim se ti toliko dicis i se sakrivas iza tvoga Sandzaka necega se stidis, vjerovatno da si Siptar a nikakav odnos prema svojim zemljacima imas...

Ona ko i moji znaju da su 100% Bosanci,kaze se Bosanski Srbi zbog vjere,tako je danas i ok je a kad pricam ozbiljno s`ujkom na primjer i on kao i svi pametni znaju da su Bosanci jedan narod i da bi tako trebalo da bude,bez nacionalista i da se na vjeru gleda. 1 mjesto je i za njia Bosna 2.mjesto dolazi Srbija i tako je i kod mene i na 3.mjestu su Hrvati isto moji sto smo vecinom slicni a nemore se reci da su bosanci srbi ili Hrvati po Porijeklu sto nije istina jarane

a sto ne svi zajedno? sto da se bosna odvoji od srbije kad smo svi isti?

Der der sich hier doch abgrenzt sind doch diese sog. "Bosniaken"

ja sam ti isto bosanac, na prvom mestu srbin i na prvom mestu bosanac.... slaba je tu razlika

bosanac je meni synonym sa srbina... :)

ja mogu samo da ponavljam, svi vi koji vijerujete da su osmanlije dosli sa cvijecem u Bosnu imate samo da se stiditite, vi ste sramota i sramotite sam naziv "bosanac"

ja mogu samo da ponavljam,svi koji vijerujete da je krstcvanstvo doslo sa cvijecem u Bosnu i na Balkan imate samo da se stidite,vi ste sramota i sramotite sami naziv Bosanac

Zurück
Oben